Specialisti za elektrotehnični material

TOČKA → Zbiraj, izbiraj.

Zveste uporabnike naše B2B spletne trgovine etrgovina.elektronabava.si bomo tudi v letu 2021 nagrajevali. Letošnji program zvestobe je postal še bolj dostopen, nagrade pa so tokrat namenjene vsem okusom. Med njimi boste našli:

Najbolj priljubljene darilne pakete Selectbox, ki bodo poskrbeli za vašo sprostitev.

Pakete orodja Milwaukee, ki bodo postali vaš zvesti spremljevalec pri vašem delu.

Izdelke zabavne elektronike, s katerimi boste poskrbeli za svojo zabavo in zabavo najbližjih.

Za vsakih 100 EUR vrednosti nakupa v spletni trgovini boste prejeli 1 točko zvestobe, konec leta pa boste točke lahko unovčili v zameno za izdelek ali izdelke po svoji želji.

Pogoj za sodelovanje je, da vsaj 20 % vrednosti svojih nakupov v obdobju od 1. 3. 2021 do 31. 12. 2021 opravite prek naše B2B spletne trgovine etrgovina.elektronabava.si, za večji delež spletnega poslovanja pa boste ob koncu leta še dodatno nagrajeni.

Nagrajujemo nakupe v naši B2B spletni trgovini.

Osvojite DVOJNE TOČKE pri izbranih dobaviteljih

Bodite pozorni na oznako (!) pri izdelkih. Pri nakupu teh, posebej označenih izdelkov izbranih dobaviteljev boste prejeli dvojne točke.

Primer: Pri nakupu izdelkov v vrednosti 300 eur prejmete 6 točk (namesto 3-eh točk).

Izbrani dobavitelji:

Zakaj se nakup prek spleta še posebej splača?

Če bo vrednost vašega deleža nakupov prek spletne trgovine ob koncu leta večja od 50%, bomo k vašim točkam prišteli dodatnih 10% zbranih točk, če pa boste prek spletne trgovine v letošnjem letu opravili več kot 75% vrednosti svojih nakupov, pa vam bomo prišteli 20% zbranih točk. Pri tem bomo upoštevali podatke v obdobju od 1. 3. 2021 do 31. 12. 2021, na zadnji dan programa zvestobe (31. 12. 2021).

Delež spletnih nakupov, glede na vse svoje nakupe, vam je vedno dostopen v zavihku »Povzetek mojega računa«.

PRIMER: V letu ste zbrali 150 točk, prek spleta ste opravili 55% vseh svojih nakupov. Ob koncu leta vam bomo prišteli 15 točk.

* Neporabljene točke se po zaključku programa zvestobe ne prenašajo v naslednje leto in se izbrišejo. Ni jih mogoče pretvarjati v druge ugodnosti ali povrniti njihove vrednosti. V primeru nedobavljivosti izdelka si pridružujemo pravico, da ga nadomestimo z izdelkom primerljive vrednosti, oz. da izdelek umaknemo s seznama nagrad.

Letos lahko izbirate med različnimi segmenti

Letos lahko izbirate med izdelki v treh kategorijah. Uživajte v najbolj priljubljenih darilnih paketih Selectbox, na teren vzemite zveste spremljevalce Milwaukee, ali pa si popestrite dneve z zabavno elektroniko.

Več o pravilih in pogojih sodelovanja si lahko preberete spodaj (na dnu strani).

KAKO

Spletni nakup v vrednosti 100 € = 1 točka

KAJ

Zbirajte točke in izberite nagrade s seznama

KJE

Akcija poteka v naši spletni trgovini.

KDAJ

Od 1. marca do 31. decembra 2021

Darilni paketi Selectbox

Tudi letos lahko izbirate med najbolj priljubljenimi paketi Selectbox, s katerimi boste sebi in vašim najbližji pričarali nepozabno doživetje.

Izbirate lahko med darilnimi paketi spodaj:

logo_selectbox_bl

Paket: Miza za dva (C)

50 točk
Ponujamo vam gurmansko raziskovanje pri kuharskih mojstrih za dve osebi. Paket Miza za dva ponuja več kot 150 lokacij za kulinarično potepanje v Sloveniji in na Hrvaškem po vašem okusu.
Več o paketu →

Paket: Nebeški pobeg

150 točk
Vključuje nastanitev za dve osebi za eno ali dve noči v prijetnem ambientu urbanega ali podeželskega okolja. Za popoln užitek je dodana še priložnostna aktivnost, kot je sproščanje v savni ali izposoja koles.
Več o paketu →

Paket: Zabava v naravi

50 točk
Zabavne športne aktivnosti v naravi za 1 do 2 osebi. Paket Zabava v naravi ponuja več kot 70 možnosti za aktivnosti na svežem zraku. Vključuje najem športne opreme in rekvizitov, šolo ali vodene ture.
Več o paketu →

Paket: Adrenalinska doživetja

150 točk
Vključuje aktivnosti za pogumne (bungee jumping ali zipline), ter številne druge zimske in poletne izzive, kot so šola plezanja, vožnja s štirikolesniki, gokarti in dirkalnimi vozili, med katerimi sta tudi Ferrari in Lamborghini.
Več o paketu →

Paket: Sanjski trenutki

300 točk
Oddih v izbranem romantičnem ambientu z gurmanskim razvajanjem za 2 osebi. Paket Sanjski trenutki (J) ponuja nastanitev na več kot 100 različnih možnih izbranih lokacijah.
Več o paketu →

Paket: Ekstravagantna večerja

100 točk
Vključuje večerjo za dva s petimi ali več hodi priznanih kuharjev in v nekaterih restavracijah tudi kapljico dobrega vina, vse v romantičnem in toplem ambientu izbranih restavracij v Sloveniji in Hrvaški.
Več o paketu →

Paketi orodja Milwaukee

Naj postane orodje Milwaukee vaš zvesti spremljevalec na terenu. Izbirajte med tremi različnimi paketi, ki bodo poskrbeli, da bo vaše delo še bolj uspešno.

Na voljo so paketi:

Milwaukee_Logo

Paket 1: 80 točk

S tem paketom boste prejeli kompaktno škatlo za shranjevanje Packout, odlične delovne rokavice Free Flex, 5-delni set izvijačev in kakovosten meter.

Paket 3: 350 točk

Paket vsebuje kakovostno delovno torbo, tridelni set klešč, 7-delni set izvijačev, večnamenske klešče, 4-delni set markerjev, vodno tehtnico, meter, nož, 75-delni set nastavkov, kakovostne delovne rokavice in zaščitna očala.

Paket 2: 170 točk

V tem paketu orodja boste prejeli veliko škatlo Packout,  priročno vodno tehtnico, meter, priročen marker, večnamenski nož in 5-delni set izvijačev.

Kategorija zabavne elektronike

Vaše zbrane točke lahko unovčite tudi za izdelke zabavne elektronike, ki bodo poskrbeli za zabavo vas ali vaših najbližjih.

JBL TUNE 225 TWS: 100 točk

Slušalke, bodo poskrbele za nemotene poslovne sestanke na spletu ali za uživanje v glasbi.

Nintendo Switch: 400 točk

Vaša je lahko tudi priljubljena prenosna konzola, s katero se boste zabavali vi ali vaši najmlajši.

SONY PlayStation 5: 500 točk

Priskrbite sebi ali svojim otrokom vrhunsko igričarsko izkušnjo na novi igralni konzoli PlayStation 5.

Samsung TV 50″: 500 točk

Izberete lahko tudi novi 50 palični televizor Samsung na katerem boste odslej gledali zabavne video vsebine.

Zakaj naročati v naši B2B spletni trgovini?

Prednosti naše e-trgovine

HITRO

Na voljo kjerkoli 24/7. Blago z zaloge naročeno do 18. ure dostavimo naslednji dan. Osebni prevzem ali dostava na želeno lokacijo.

KORISTNO

Pregled zaloge in pogodbenih cen. Popoln finančni pregled nad računi, dobavnicami in odprtimi postavkami.

ENOSTAVNO

Zmogljiv iskalnik artiklov in preprosta navigacija po oddelkih. Zgodovina spletnih naročil in vseh pogostih nakupov.

UGODNO

Ekskluzivne akcije in popusti samo za spletne uporabnike. Program zvestobe z zelo privlačnimi nagradami.

NAPREDNO

Možnost večih računov uporabnikov znotraj iste organizacije (podjetja). Poljubni seznami artiklov in uvoz iz Excela.

Splošni pogoji akcije

Akcija velja za vse vaše nakupe v spletni trgovini etrgovina.elektronabava.si, kjer se le-ti seštevajo. Ko skupna vrednost vseh vaših nakupov v spletni trgovini doseže vsaj 100€ prejmete 1 točko. Pogoj za sodelovanje v programu zvestobe je, da vaš delež spletnih nakupov v naši spletni trgovini v obdobju od 1. 3. 2021 do 31. 12. 2021, na zadnji dan programa zvestobe (31. 12. 2021), znaša vsaj 20 % celotne vrednosti vaših nakupov pri podjetju Elektronabava. Zbrane točke boste ob koncu leta zamenjali za izdelke v protivrednosti vaših zbranih točk. V času trajanja akcije ste lahko ob nakupu v vrednosti vsaj 100 eur, izpostavljenih produktov določenih blagovnih znamk / dobaviteljev izbranih s strani Elektronabave d.o.o. , nagrajeni z dodatno točko oz. z dvojnimi točkami.

Akcija traja: od 1.3.2021 do 31.12.2021. Po zaključku programa zvestobe (31.12.2021), boste obveščeni o vašem končnem številu točk, kamor bomo prišteli tudi morebitne dodatne točke za doseganje deleža spletnega prometa. V kolikor bo vaš delež spletnih nakupov večji od 50%, vam bomo prišteli 10% zbranih točk v obdobju oz. 20%, v kolikor bo delež vaših spletnih nakupov večji od 75 % vseh vaših nakupov v obdobju. V primeru nedobavljivosti posameznega izdelka si pridružujemo pravico, da ga nadomestimo z izdelkom primerljive vrednosti, oz. da izdelek umaknemo s seznama nagrad.

Neporabljene točke se po zaključku programa zvestobe ne prenašajo v naslednje leto in se izbrišejo. Ni jih mogoče pretvarjati v druge ugodnosti ali povrniti njihove vrednosti.

Elektronabava na družbenih omrežjih