Specialisti za elektrotehnični material

Zdaj tudi v elegantni barvi antracita – TEM Modul antracit

Elektronabava > Novosti  > Zdaj tudi v elegantni barvi antracita – TEM Modul antracit

Zdaj tudi v elegantni barvi antracita – TEM Modul antracit

Iščete takšna stikala in vtičnice, ki bodo v vaš dom vnesla svežino, postala opazen dekorativni element v prostoru, a hkrati izžarevala brezčasno eleganco in prefinjenost?

Potem imamo za vas modularno družino Modul v najnovejši barvi antracita. 

Antracit namreč zadovolji prefinjen čut za estetiko in dopolni detajle po vaši meri. Kot naročen lahko v harmoniji z notranjo opremo še nadgradi prostore v sodobne in trendovske.

Barvna paleta modularnih elementov je tako sedaj še bogatejša in pestrejša, na voljo je še več možnosti kombiniranja osnovnih modulov v beli, bež, srebrni, črni in antracitu.

Antracit za vsak bivalni ali delovni prostor

Antracit barva je vedno moderna in elegantna ter zato primerna za osvežitev obstoječih bivalnih ali delovnih prostorov kot tudi za vgradnjo v sodobne ambiente in dizajnerske interierje.

Zelo dobro se antracitna stikala, vtičnice, dekorativni okvirji in ostali funkcijski elementi podajo k ravnim linijam Line, zaobljenim robovom Soft dekorativnih okvirjev ter naravnim materialom okvirjev Pure.

Novi modularni elementi v antracitu so že dosegljivi v naših poslovalnicah in e-trgovini:

Pojdi v e-trgovino

Več o modernih stikalih in vtičnicah TEM si lahko ogledate tudi na spletni strani podjetja www.tem.si.

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.