Specialisti za elektrotehnični material

Zabavajte se z mobilnimi igricami THORNeco, dosezite 10.000 točk in pridobite nagrado

Elektronabava > Novosti  > Zabavajte se z mobilnimi igricami THORNeco, dosezite 10.000 točk in pridobite nagrado
Thorn-Eco---mobilna-aplikacija

Zabavajte se z mobilnimi igricami THORNeco, dosezite 10.000 točk in pridobite nagrado

Pri podjetju THORNeco vedno znova poskrbijo za pozitivna presenečenja. Po tem, ko so prejeli kopico nagrad za izvirno zgodbo in podobo skupine svetilk ECO, so za vse nas pripravili še zabavo. Štiri svetilke iz družine “The THORNeco” so tokrat predstavili na poligonih zabavnih igric za mobilne telefone imenovanih The ECOs. Pripravili so zabavne aplikacije, ki si jih lahko naložite na svoje mobilne telefone z Android kot tudi z iOS sistemi. Prepričajte se sami na Google Play Store in na Apple Store.

Za vsako od svetilk: Laro, Amy, Julie in Anno so oblikovali svojo igrico, v kateri se lahko zabavate skupaj s svojo najljubšo igrivo svetilko. Ko boste postali takšni mojstri, da boste osvojili 10.000 in več točk, pa vas čakajo privlačne nagrade, ki jih za najboljše igralce podeljuje podjetje THORNeco. Pohitite na zabavo in skozi igro osvojite nogometno žogo, USB polnilec, držalo za telefon ali obesek za ključe.

NAGRADA – Ko dosežete 10.000 točk, lahko prejmete nagrado: nogometno žogo, USB polnilec, držalo za telefon ali obesek za ključe

 

Igrica AMY

amy---igrice---zumtobel

“Zabavaj se z nami in poskrbi, da nas bo vedno več, saj imaš čudežno moč! Z dotikom žarnic ???? na tekočem traku lahko le-te spremeniš v mojo sestro dvojčico. Več čudežnih dotikov – več mojih sestric. Toda previdno, tekoči trak potuje vedno hitreje! Roller coaster!”

– Amy THORNeco –

Kupi Amy v e-trgovini>>

 

Igrica AMY je pravi izziv za vse, ki se želite preizkusiti v hitrosti odzivov svojih prstov. Igrica vas izzove, da se dotikate žarnic, ki se premikajo na tekočem traku. Za vsako žarnico, razen rdečih, ki se je dotaknete, dobite po eno točko. Morda je na prvi pogled igrica precej enostavna, toda čaka vas poseben izziv – tekoči trak se premika vedno hitreje. Boste zmogli? Ste dovolj “hitroprsti”?

Igra---Amy

Na voljo v Google Play

Prenos iz App Store

Igrica JULIE

julie---igrice---zumtobel

“Same zaspanke, te moje sestrice. Mi jih lahko pomagaš prebuditi? Si spreten in natančen? Priskoči mi na pomoč pri zabavnem prižiganju lučk z natančnimi nagibi telefona. Ko bo žogica padla na glavo sestric zaspank, jih bo prebudila, meni priskrbela družbo tebi pa točke! Hihihihi … prebudiva jih čim več! Zabavno bo! ????“

– JULIE THORNeco –

Kupi Julie v e-trgovini >>

 

Igrica Julie je namenjena vsem, ki vas zabava igranje fliperja. S to igrico lahko preizkušate svoje motorične spretnosti, saj vas bo izzvala, da boste natančno nagibali telefon in s tem uravnavali hitrost in smer žogice. Bolj natančno, kot boste uspeli usmeriti žogico, na več lučk bo le-ta padla in jih prižgala. Za vsako prižgano svetilko boste prejeli točko, če vam uspe žogico usmeriti na majcene bele vrtiljake, pa boste prejeli še več točk, saj se bodo moje sestrice prebudile same!

julie---igrice---zumtobel

 

Na voljo v Google Play

Prenos iz App Store

Igrica ANNA

 

anna---igrice---zumtobel

“Ena ena, dva ena, tri ena … Telovadite z mano in mi pomagajte premagati moje sestrice. Trudijo se biti bolj pretkane od mene, toda s tvojo pomočjo bom uspešno prezrcalila njihovo zaporedje in jih premagala. Ena levo, dva levo, ena desno, dva desno … prava telovadba za male sive celice!”

– ANNA THORNeco –

Kupi Anno v e-trgovini >>

 

Ta igrica je prava telovadba za vaše možgančke. Svoje sive celice boste prebudili in razmigali s preslikovanjem zrcalne slike vzorca oblikovanega iz svetilk Anna. Na začetku je igra otročje lahka, vendar pozor, več vzorcev kot boste uspešno preslikali, težji bodo postajali. Seveda ste pri preslikovanju vzorca časovno omejeni in bolj kompleksen kot bo vzorec, bolj vam bo zmanjkovalo časa. Premerite svoje možgančke po dolgem in počez. Izmerite njihovo hitrost in prostorsko predstavo!
Igra1---Anna

Na voljo v Google Play

Prenos iz App Store

Igrica LARA
lara1---igrice---zumtobel

“Hahahaha, bežite pajkci, jaz sem trpežna svetilka za vse okoliščine. Moja neustrašna in robustna narava prestraši vse vsiljivce. S prstom se dotaknite vsiljivcev in zaslepila jih bom s svojo močno svetlobo in tako prestrašila, da bodo pobegnili. Za vsakega pajkca, ki ga bova s skupnimi močmi prestrašila, dobiva točke! Toda nikar se ne ozirajte na velikega čmrlja, ta vas želi samo zavesti. Na lov!” ????

– LARA THORNeco –

Kupi Laro v e-trgovini >>

 

Igrica Lara je namenjena vsem, ki ste razpoloženi za “vojskovanje” z nepričakovanimi vsiljivci. Z dotikom malih črnih vsiljivcev pokažete na tiste pajke, za katere želite, da jih svetilka Lara ugonobi s svojo močno svetlobo. Več pajkov kot boste pokazali, več jih bo pregnala in vam seveda priskrbela novo točko. Nasprotnik vas bo v tej bitki želel zmesti z velikimi letečimi čmrlji, na katere ne pritiskate, saj vam ne bodo prinesli točk, temveč boste samo izgubili čas. Še opozorilo – več pajkov kot boste uničili, več vam jih bo prihajalo nasproti. Toda ne obupajte! Skupaj premagajva vse!

 

julie---igrice---zumtobel

Na voljo v Google Play

Prenos iz App Store

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.