Specialisti za elektrotehnični material

Webinar: Siemens SINAMICS G115D – novi distribuirani pogon

Elektronabava > Nasveti  > Industrija  > Webinar: Siemens SINAMICS G115D – novi distribuirani pogon

Webinar: Siemens SINAMICS G115D – novi distribuirani pogon

SINAMICS G115D je naprava, ki je bila posebej načrtovana za uporabo s tekočimi trakovi. Uporabna je na primer v intralogistiki in na letališčih oz. na trgih, ki se pogosto soočajo z izzivi visoke zanesljivosti delovanja in namestitve v okoljih z omejenim prostorom. SINAMICS G115D je naprava, ki je zasnovana za delo v teh zahtevnih pogojih. V eni sami enoti združuje motor, frekvenčni pretvornik in reduktor, zaradi česar jo je mogoče zlahka integrirati tudi v že obstoječa avtomatizirana okolja.

V želji, da vam to izjemno napravo kar najbolje predstavimo, vas vabimo na webinar SINAMICS G115D – novi distribuirani pogon, ki bo 18. maja 2021 ob 10. uri. Webinar bo potekal v angleškem jeziku, saj ga bosta vodila strokovnjaka iz Digital Factory divizije Siemensa AG Michal Jacko in Christian Seliger, ki bosta odgovarjala tudi na vaša vprašanja. Webinar je brezplačen, potrebna je le predhodna prijava.

Več informacij in prijava

*Objavo pripravil: Siemens Slovenija

Izdelke Siemens lahko najdete tudi v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.