Specialisti za elektrotehnični material

Vabilo na dogodek: R&M Roadshow

Elektronabava > Nasveti  > Vabilo na dogodek: R&M Roadshow

Vabilo na dogodek: R&M Roadshow

Vabimo vas na 10. R&M Roadshow, posebej posvečen podatkovnim centrom in LAN povezavam ter opremi, na katerem bodo predstavljeni različni novi izdelki na področju komunikacij in podatkovnih omrežij.

Najpomembnejše globalno razpoložljive rešitve za povezljivost LAN in DC z opremo R&M bodo prikazane v roadshow avtobusu. Iz novih tehnologij, kot je bakreni modul Cat. 8.1, optični priključek FO Field brez spajanja, Napajanje preko Ethernet povezav (PoE) in optičnih vodnikov do različnih bakrenih in optičnih panelov, kot je naša družina Netscale, ki podpira aplikacije IoT, in DCIM-App InteliPhy net, boste imeli priložnost pridobiti dragocen vpogled v naše sodobne rešitve za področje podatkovnih  centrov in LAN povezav.

Vabljeni ste, da se udeležite R&M Roadshow 2022 v regiji Adriatic, ki bo potekal pred poslovno stavbo Elektronabave 12. 5. 2022 od 9:00 do 15:00.

Z veseljem bomo z vami delili najnovejši tehnološki razvoj.

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.