Specialisti za elektrotehnični material

Udobje stenskega USB polnilnika TEM Čatež

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Udobje stenskega USB polnilnika TEM Čatež
tem catez usb polnilnik

Udobje stenskega USB polnilnika TEM Čatež

Novi 1M USB polnilnik EM66, nameščen bodisi v javnih prostorih, na vaših delovnih mizah ali kot samostojna »vtičnica« v vašem stanovanju, priskrbi udobje in zanesljivost polnjenja pametnih telefonov, tablic in ostalih elektronskih naprav.

V Tem Čatež so USB polnilnik EM66 oblikovali kot 1 modul (se vgrajuje isto kot električna vtičnica). Na ta način vam bo olajšano polnjenje elektronskih naprav praktično v vseh prostorih in lokacijah vašega bivališča, poslovnega ali javnega prostora.

Privoščite si zanesljivost in udobje zmogljivega USB polnilnika

EM66 USB polnilnik je, kljub svoji majhnosti, zelo zmogljiv (2,1 A), zato boste enostavno in hitro napolnili svoje elektronske naprave, ki jih je mogoče polniti prek standardnega USB priključka. EM66 polnilniki so že na voljo v vseh poslovalnicah Elektronabave, lahko pa jih naročite tudi v naši spletni trgovini. Preverite v naši spletni trgovini >>
usb polnilnik 2m

USB polnilnik v 1M ali 2M velikosti

Na voljo so v varianti 1 ali 2 modulov, zelo enostavno pa se kombinirajo s stikali, vtičnicami in ostalimi funkcijskimi elementi TEM. Tako lahko združite več funkcionalnosti na enem mestu. Preverite v naši spletni trgovini >>

 

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.