Specialisti za elektrotehnični material

Tom Vario – član družine THORNeco

Elektronabava > Novosti  > Tom Vario – član družine THORNeco

Tom Vario – član družine THORNeco

Proizvajalec THORN nadaljuje s predstavitvijo družine THORNeco, kateri se je pridružila še svetilka TOM VARIO  LED plafonjera IP66 z dodanim stikalom, s katerim lahko izberemo, glede na naše želje oz. potrebe, barvo svetlobe.LED plafonjere TOM VARIO so enakovredna zamenjava za svetilke, ki imajo vgrajene CFL sijalke moči 2 × 26 W ali 2 × 18 W in omogočajo do 60% prihranka energije v primerjavi s svetilkami z vgrajenimi CFL sijalkami.

Plafonjere TOM  VARIO so na voljo v beli barvi, v eni dimenziji: premer svetilke 300mm, višina 91mm. Izbirate lahko med dvema lumenskima paketoma: 1200 lumnov svetilnosti pri moči 14W ali 2000 lumnov svetilnosti pri moči 20W.

 

 

Svetilke imajo v integriranem LED panelu vgrajeno stikalo za nastavitev barve svetlobe in sicer: toplo belo (3000 K) in nevtralno belo (4000 K).

Na ta način smo dobili dve svetilki združeni v eno, ki jo odlikuje dolga življenjska doba, stopnja zaščite IP66 in kakovosten difuzor iz polikarbonata, ki zagotavlja homogeno osvetlitev in vizualno ugodje. Opcijsko je lahko vgrajen tudi mikrovalovni senzor prisotnosti, ki še dodatno pripomore k večjemu prihranku energije.

LED plafonjero TOM Vario lahko namestimo na strop ali steno. Pri stropni montaži na višini 3,5 m senzor pokriva površino premera 12 m, pri stenski montaži na višini 6 m pa ima senzor doseg v dolžini 6 m.

 

Tom je namenjen tako zunanji, kot notranji uporabi in je idealna izbira za osvetlitev stopnišč, toaletnih prostorov, podhodov, hodnikov ali vhodov v javne stavbe, saj ga odlikuje zaščita pred udarci IK10 in zaščita IP66.

Svetilke imajo življenjsko dobo 50.000 ur in petletno garancijo.

Tom Vario je doma tudi v naši spletni trgovini:

Pojdi v e-trgovino

Janja Travnik Jerina

janja.travnik-jerina@elektronabava.si

Janja Travnik Jerina je zaposlena v Elektronabavi kot produktna specialistka za področje razsvetljave.