Specialisti za elektrotehnični material

LOGIQ – logična izbira modernih stikal in vtičnic

Elektronabava > Nasveti  > LOGIQ – logična izbira modernih stikal in vtičnic
TEM logiq

LOGIQ – logična izbira modernih stikal in vtičnic

LOGIQ je nova družina klasičnih stikal in vtičnic za »okrogle doze« z edinstvenim dizajnom in samozavestno obliko, ki se počuti domače v vsakem prostoru.  

Večji, markantni okvirji postanejo opaznejši in mogočnejši del interierja, tako v modernih delovnih okoljih kot toplih bivalnih prostorih. Izbirate lahko med trendovskimi barvami, ki preprosto prevzamejo vaš ambient: antracit, titan in sijajno bela.

tem logiq 3 barve

V podjetju TEM so za družino LOGIQ razvili sistem 55/55, s katerim lahko vselej uporabimo iste univerzalne elemente. Univerzalni dekorativni okvir pa vgradite tako vertikalno kot horizontalno.

tem logic 55 x 55

Širok nabor stikal, regulatorjev, senzorjev, vtičnic, termostatov, USB polnilnikov … omogoča sestavljanje poljubnih kombinacij in enostavno montažo z brezvijačnimi kontakti, ki vam prihranijo čas pri vgradnji elementov.

tem logiq

S sistemom LOGIQ lahko načrtujete tako enostavne kot tudi zahtevnejše inštalacije, novogradnje in adaptacije. Za vsako vašo željo vam družina stikal LOGIQ ponuja preprosto in seveda logično rešitev.

Družina stikal in vtičnic LOGIQ je na voljo v naših poslovalnicah in e-trgovini:
Preveri v e-trgovini

Več o novi liniji pa preverite v katalogu LOGIQ:
Prenesi katalog

Armin Hedžić

armin.hedzic@elektronabava.si

Armin Hedžić je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.