Specialisti za elektrotehnični material

EM57 – Idealna rešitev v primeru izpada elektrike

Elektronabava > Novosti  > EM57 – Idealna rešitev v primeru izpada elektrike

EM57 – Idealna rešitev v primeru izpada elektrike

Podjetje TEM predstavlja novo priročno LED zasilno svetilko 2M, ki se v primeru izpada električne energije samodejno vključi in vam olajša orientacijo v prostoru.

Njena posebnost je možnost uporabe v obliki prenosne svetilke, saj jo lahko enostavno vzamete iz nosilca. To vam omogoča, da si lahko z njo enostavno razsvetljujete pot po prostorih, hkrati pa je v primeru izpada električne energije ne boste iskali, saj bo, takoj ko se to zgodi, že vklopljena in pripravljena na uporabo – vedno na svojem mestu. Avtonomija delovanja zasilne svetilke EM57 znaša 2 uri. Polnjenje je enostavno, saj se svetilka samodejno polni, ko je vstavljena v nosilec.

Svetilka s pomočjo drsnega stikala na sprednji strani omogoča tudi ročni vklop in izklop in jo tako lahko uporabljate kadarkoli in kjerkoli, ne samo v primeru izpada električne energije.  LED-diode na sprednji strani pa poskrbijo, da enostavno preverite njeno stanje napolnjenosti.

LED zasilna svetilka 2M je del modularnega sistema Modul in jo lahko kombinirate z vsemi ostalimi modularnimi elementi ter dekorativni okvirji Line, Soft in Pure.

Izdelek lahko najdete tudi v naši spletni trgovini

Pojdi v e-trgovino
Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.