• Hrvaški
  • Slovenščina

Specialisti za elektrotehnični material

 

Stotka – Nam zvestoba, vam nagrada.

Elektronabava > Stotka – Nam zvestoba, vam nagrada.

STOTKA – Nam zvestoba, vam nagrada.

V Elektronabavi cenimo svoje kupce in smo ponosni na dolgoletno zvestobo, ki nam jo izkazujete. To je razlog, da smo se odločili, da bo letošnji program zvestobe še boljši in nagrade še bogatejše. Od 1.3.2020 do 31.12.2020 bomo vaše nakupe v spletni trgovini etrgovina.elektronabava.si nagrajevali z darilnimi paketi Selectbox. Za vsakih 100 EUR vrednosti nakupa v spletni trgovini pridobite 1 točko. Nagrado boste prejeli, ko boste zbrali 100 točk.

 

Tukaj si oglejte, kako preveriti stanje točk na vašem računu.

Nagrajujemo nakupe v spletni trgovini.

Na e-trgovino

Osvojite DVOJNE TOČKE pri izbranih dobaviteljih

Bodite pozorni na oznako (!) pri izdelkih. Pri nakupu teh, posebej označenih izdelkov izbranih dobaviteljev boste prejeli dvojne točke.

Primer: Pri nakupu izdelkov v vrednosti 300 eur prejmete 6 točk (namesto 3 točke).

Izbrani dobavitelji:

dobavitelji dvojne točke

Več o pravilih in pogojih sodelovanja si lahko preberete spodaj (na dnu strani).

KAKO

Spletni nakup v vrednosti 100 € = 1 točka

KAJ

100 točk = 1 darilni paket Selectbox

KJE

Akcija poteka v naši spletni trgovini.

KDAJ

Od 1. marca do 31. decembra 2020

Tematski sklopi paketov

V paketih se skupno nahaja več kot 2200 različnih doživetij v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Izbirate lahko med naslednjimi darilnimi paketi:

logo_selectbox_bl

Paket: Romantični pobeg

Vključuje hotelsko sobo ali apartma za eno noč z zajtrkom v romantičnem ambientu na deželi ali okolju večjih mest s posebnim presenečenjem gostiteljev, priložnostno gurmansko dobrodošlico.
Več o paketu →

Paket: Nebeški pobeg

Vključuje nastanitev za dve osebi za eno ali dve noči v prijetnem ambientu urbanega ali podeželskega okolja. Za popoln užitek je dodana še priložnostna aktivnost, kot je sproščanje v savni ali izposoja koles.
Več o paketu →

Paket: Podeželjski oddih

Vključuje nastanitev za dve osebi za eno noč z zajtrkom ali polpenzionom v objemu čudovite narave na deželi. Ponudba vključuje izbor najboljših ponudnikov iz Slovenije, Istre, Dalmacije in z osrednje Hrvaške.
Več o paketu →

Paket: Sanje na deželi

Vključuje nastanitev za dve osebi za eno ali dve noči z zajtrkom ali polpenzionom v čudovitem okolju na deželi. Ponudba vključuje izbor najboljših ponudnikov iz Slovenije, Istre, Dalmacije in z osrednje Hrvaške.
Več o paketu →

Paket: Kmečka pojedina

Vključuje večerjo za dva s petimi hodi in kapljico dobrega vina, ki poteka v čudovitem in toplem ambientu na podeželju. Ponudba vključuje izbor najboljših ponudnikov iz celotne Slovenije, Dalmacije, Istre in z osrednje Hrvaške.
Več o paketu →

Paket: Ekstravagantna večerja

Vključuje večerjo za dva s petimi ali več hodi priznanih kuharjev in v nekaterih restavracijah tudi kapljico dobrega vina, vse v romantičnem in toplem ambientu izbranih restavracij v Sloveniji in Hrvaški.
Več o paketu →

Paket: Adrenalinska doživetja

Vključuje aktivnosti za pogumne (bungee jumping ali zipline), ter številne druge zimske in poletne izzive, kot so šola plezanja, vožnja s štirikolesniki, gokarti in dirkalnimi vozili, med katerimi sta tudi Ferrari in Lamborghini.
Več o paketu →

Zakaj naročati v naši B2B spletni trgovini?

Prednosti naše e-trgovine

HITRO

Na voljo kjerkoli 24/7. Blago z zaloge naročeno do 16. ure dostavimo naslednji dan. Osebni prevzem ali dostava na želeno lokacijo.

KORISTNO

Pregled zaloge in pogodbenih cen. Popoln finančni pregled nad računi, dobavnicami in odprtimi postavkami.

ENOSTAVNO

Zmogljiv iskalnik artiklov in preprosta navigacija po oddelkih. Zgodovina spletnih naročil in vseh pogostih nakupov.

UGODNO

Ekskluzivne akcije in popusti samo za spletne uporabnike. Program zvestobe z zelo privlačnimi nagradami.

NAPREDNO

Možnost večih računov uporabnikov znotraj iste organizacije (podjetja). Poljubni seznami artiklov in uvoz iz Excela.

Splošni pogoji akcije

Akcija velja za vse vaše nakupe v spletni trgovini (etrgovina.elektronabava.si), kjer se le-ti seštevajo. Ko skupna vrednost vseh vaših nakupov v spletni trgovini doseže vsaj 100€ prejmete 1 točko. Če zberete 100 točk, vam pripada eden izmed darilnih paketov ponudnika Selectbox. V času trajanja akcije ste lahko ob nakupu v vrednosti vsaj 100 eur, izpostavljenih produktov določenih blagovnih znamk / dobaviteljev izbranih s strani Elektronabave d.o.o. , nagrajeni z dodatno točko oz. z dvojnimi točkami. Akcija traja: od 1.3.2020 do 31.12.2020, obračunska obdobje (obdobje, ko se točke seštejejo in podelijo nagradni paketi) pa: od 1.3. do 31.8.2020 in od 1.9.2020 do 31.12.2020.