Specialisti za elektrotehnični material

Stikala in vtičnice MODUL by TEM – ustvarjena za vsak prostor.

Elektronabava > Nasveti  > Stikala in vtičnice MODUL by TEM – ustvarjena za vsak prostor.

Stikala in vtičnice MODUL by TEM – ustvarjena za vsak prostor.

Detajli predstavljajo zaključenost celotnega arhitekturnega oblikovanja interierja. Estetsko oblikovana stikala in vtičnice MODUL vzbudijo našo pozornost, v prostor vnesejo svežino, uravnavajo bivanjsko razpoloženje in poskrbijo za stensko dekoracijo.

Moderna modularna stikala in vtičnice MODUL po vašem okusu.

TEM je  za različne okuse, želje in potrebe razvil modularni sistem stikal in vtičnic MODUL. Sestavljajo ga 3 oblikovne linije Line, Soft in Pure, ki so odraz sodobnega, prefinjenega in individualnega življenjskega stila.

Posebnost modularnega sistema je univerzalni nosilec za vse 3 linije Line, Soft in Pure. Nosilec omogoča enostavno vgradnjo oz. kasnejšo menjavo vseh dekorativnih okvirjev, stikal, vtičnic in ostalih funkcijskih elementov.

Svoja stikala in vtičnice lahko izberemo iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik ter jih tako preprosto prilagodimo želenemu razpoloženju in individualnemu ambientu.

Linija Line – harmonija ravnih oblik.  

Čiste, ravne linije ustvarjajo brezčasen dizajn. Popoln, ravno oblikovan tanek profil in ergonomija mehkega dotika dajeta vrhunski videz z vseh strani.

 Linija Soft – mehkoba in toplina doma.

Zaobljene oblike in nežni prehodi prinesejo mehkobo v vsak dom. Popolnost mehke oblike nadgradijo subtilni izbor barv in posebni nanosi, ki se čutijo ob dotiku.

Linija Pure – občutek narave.

Linijo Pure odlikujejo povsem naravni materiali: kovina, les, steklo. Poseben dotik se izraža skozi edinstveno obliko. Je opazen, a hkrati nevsiljiv. Izžareva čutnost, prefinjenost, merila visokega standarda in čistost. S Pure dekorativnimi okvirji lahko še dodatno obogatimo in poživimo svoje prostore.

Preizkusite konfigurator stikal in vtičnic Modul Manager.

Na voljo je mobilna aplikacija-konfigurator Modul Manager, s katerim lahko po svojem okusu izberemo in popišemo stikala, vtičnice, funkcijske elemente in okvirje linij Line, Soft, Pure.

Tako si lažje vizualno predstavljamo končne kombinacije izbranih linij stikal in vtičnic Modul. Hkrati pa na koncu dobimo popis z informativno vrednostjo, s katerim lahko zelo enostavno naročimo izbrane elemente Modul v naših poslovalnicah ali e-trgovini:
Preveri v e-trgovini

 

Odkrijte svet modernih stikal in vtičnic za vsak prostor na tem.si/dizajn-stikala

 

 

Preverite MODUL v vseh barvnih in oblikovnih kombinacijah v naših poslovalnicah in e-trgovini:
Preveri v e-trgovini

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.