Specialisti za elektrotehnični material

SIEMENS: Grid Edge Summit – virtualni dogodek

Elektronabava > Nasveti  > SIEMENS: Grid Edge Summit – virtualni dogodek

SIEMENS: Grid Edge Summit – virtualni dogodek

Globalni energetski sistem se transformira. Postaja vse bolj decentraliziran in se poslužuje vse več obnovljivih virov energije, s čimer potrošnike spreminja v ‘prosumerje’. Ta sprememba na vmesniku med omrežjem in potrošniki – na robu omrežja – ustvarja tako izzive kot priložnosti.

Prijazno vas vabimo na Siemensov globalni virtualni dogodek Grid Edge Summit, ki bo potekal 16. in 17. junija letos. Na njem bomo predstavili raznovrstne tematike v povezavi z rešitvami z roba omrežja: od mikroomrežij, lokalnih energetskih rešitev za industrijo in stavbe ter e-mobilnosti do baterijskega shranjevanja in nevidne povezave z infrastrukturo in industrijo. Z industrijskimi strokovnjaki iz podjetij BlackRock, Volkswagen, TenneT, Juwi in drugimi se bomo poglobili v razvoj trga in primere dobrih praks. Celoten program dogodka najdete tu.

Odgovore na vaša vprašanje boste lahko dobili tudi skozi pogovore z našimi strokovnjaki za posamezna področja –  v živo! Če imate specifično vprašanje, o katerem bi radi govorili z našim strokovnjakom, vas torej vabimo, da preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani rezervirate ekskluzivni termin za virtualno srečanje na štiri oči.

V sklopu Grid Edge Summit pa vam bo na voljo tudi naš razstavni prostor, ki se bo odprl že dan pred dogodkom, in sicer 15. junija 2021, in v katerem boste lahko raziskali vznemirljive projekte in rešitve.

Dogodek je brezplačen, a se je nanj potrebno prijaviti tukaj.

Več informacij in prijava

Izdelke SIEMENS lahko najdete tudi v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

*objavo je pripravil Siemens Slovenija

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.