Specialisti za elektrotehnični material

Siemens in Elektronabava skupaj v prihodnost stikalne tehnike, frekvenčnikov in programa Simatic

Elektronabava > Novosti  > Industrija  > Siemens in Elektronabava skupaj v prihodnost stikalne tehnike, frekvenčnikov in programa Simatic
delavnica-siemens

Siemens in Elektronabava skupaj v prihodnost stikalne tehnike, frekvenčnikov in programa Simatic

V preteklem tednu (27. 11. 2018) smo za naše stranke ter zaposlene organizirali zanimiv dogodek skupaj s podjetjem Siemens. Poglaviten cilj dogodka je bilo navezovanje stikov ter iskanje skupne poti s pomočjo izobraževanja in spoznavanja novosti na področju tehnologije frekvenčnikov, stikalne tehnike in programa SIMATIC. Delavnica in prikaz Siemensovih rešitev, ki so nam jo pripravili predstavniki podjetja Siemens, je bila izjemno poučna in navdihujoča. Nabrali smo si novih izkušenj, poznanstev, znanj ter seveda novih moči ob preizkušanju bogastev slovenske kulinarike.

 

Program Siemens izobraževanja in delavnic

  • Ogled nejedrskega dela Jedrske elektrarne Krško
  • Delavnica s Siemensom in predstavitev novosti s področja frekvenčnikov, stikalne tehnike ter programa SIMATIC na Inštitutu za energetiko.

delavnica-siemens

 

Kje smo se potepali in si nabirali novih znanj in izkušenj?

  • Nejedrski del Jedrske elektrarne Krško
  • Inštitut za energetiko
  • Vinska klet Krško

 

dogodek-siemens

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.