Specialisti za elektrotehnični material

Rittal – sistemska popolnost

Elektronabava > Novosti  > Rittal – sistemska popolnost

Rittal – sistemska popolnost

Predstavitev novih serij sistemskih omar VX25, kompaktnih ohišij AX in KX

Po petih letih razvoja je Rittal na sejmu v Hannovru 2018 prvič predstavil nov sistem velikih ohišij VX25. To je prvi sistem ohišij, ki je bil v celoti razvit tako, da izpolnjuje zahteve za izboljšanje produktivnosti pri proizvodnji nadzorne in stikalne opreme v skladu s standardi Industry 4.0. S sloganom “SISTEMSKA POPOLNOST. – SYSTEM PERFECTION.”, Rittal obljublja velik inovativen preskok, ki so ga omogočile številne izkušnje in intenzivno sodelovanje z uporabniki. VX25 ponuja največjo možno kakovost in doslednost podatkov, zmanjšuje kompleksnost in prihrani čas ter omogoča varno sestavljanje. Visoko stopnjo inovativnosti dokazuje več kot 25 registriranih lastninskih pravic.

VX25 pomeni vsestranskost, izpolnjevanje x zahtev uporabnikov in popolno simetrijo s stalnim 25 mm vzorcem

Izšel je tudi nov sistemski katalog Rittal System Catalogue 36 – skupaj s celo vrsto novih izdelkov, ki vam omogočajo uspešno preobrazbo v industrijo 4.0, ponovno vzpostavitev na trgu in pridobivanje prednosti pred konkurenco.

Katalog Serije VX 25, AX in KX si lahko prenesete tukaj:

Prenesite katalog

Po zgodbi o uspehu, ki traja več kot 50 let in kjer je bilo prodanih več kot 35 milijonov ohišij, bodo kompaktna in majhna ohišja Rittal iz jeklene pločevine zamenjala nova kompaktna ohišja AX in majhna ohišja KX. Z njimi boste pridobili 30 novih funkcij, sestavljanje bo 30% hitrejše, na voljo pa boste imeli kar 30% več prostora za kable.

Plastična ohišja AX , so združljiva s sistemsko opremo podjetja Rittal. So izjemno zanesljiva in robustna, zaradi česar so odlična tudi za uporabo na prostem.

Rittal je razvil tudi nove rešitve za sedanje in prihodnje IT zahteve v obliki nove platforme ohišij Rittal VX IT in združljivega PDU sistema. VX IT je bil zasnovan kot univerzalni modularni sistem in ga lahko hitro in enostavno opremite z uporabo spletnega konfiguratorja. Po meri zasnovano ohišje je kakovostno izdelano v najsodobnejšem proizvodnem obratu, optimizirana logistika pa omogoča hitro in pravočasno dostavo.

Novi izdelki prihajajo na trg hkrati z opuščanjem starih modelov AE, KL, EB, BG, KS in TS IT, vključno s posebnimi dodatki in drugo opremo. Prvi izdelki iz serij AE, KL, EB in BG bodo ukinjeni 30. septembra 2020.

Spletno izobraževanje: Rittal HB 36

Podjetje Rittal je predvidene izobraževalne dogodke o novem prodajnem programu HB 36 in njegovi uporabi, zaradi trenutnih razmer, prestavilo na splet.

Jutri, v sredo 11.11.2020 boste od 10:00 do 11:00 lahko izvedeli več o prodajnih programih ohišij, električni razvodih in klimatizaciji ohišij, od 11:00 do 12:00 pa bo potekala video delavnica, v kateri bodo podrobneje predstavili:

  • Zamenjava smeri odpiranja vrat na kompaktnem AX ohišju
  • Prezentacija montaže sistemske uvodnice za uvod kablov
  • Predstavitev novega AX plastičnega ohišja
  • Odgovore na vaša vprašanja

Kliknite tukaj, da se pridružite predstavitvi v aplikaciji Teams.

Udeleženci izobraževanj boste prejeli tudi manjše darilce.

Za več informacij o dogodku se lahko obrnete na našega produktnega specialista:
Janez Inglič T: +386 1 5899 476 | E: janez.inglic@elektronabava.si

Za vas pripravljamo predstavitev novih ohišij Rittal po poslovnih enotah Elektronabave z velikim avtobusom v spodaj navedenih terminih:

Dogodki so odpovedani. Kmalu boste izdelke lahko bolje spoznali v prihajajočih webinarjih in spletnih vsebinah.

PE Ljubljana Ponedeljek 26.10.2020 od 10:00 do 14:00 ure
PE Kranj Torek 27.10.2020 od 10:00 do 14:00 ure
PE Novo Mesto Sreda 28.10.2020 od 10:00 do 14:00 ure
PE Celje Četrtek 29.10.2020 od 10:00 do 14:00 ure
PE Maribor Petek 30.10.2020 od 10:00 do 14:00 ure

Za več informacij o predstavitvah se obrnite na: Janez Inglič – janez.inglic@elektronabava.si

Izdelke proizvajalca Rittal si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

Janez Inglič

janez.inglic@elektronabava.si

Janez Inglič je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.