Specialisti za elektrotehnični material

Priskrbite si kakovostno vsebino s področja elektromateriala in elektro-storitev

V našem podjetju se iz dneva v dan trudimo vsi. Vsi in na vseh področjih. Ohranjamo kakovost, pridobivamo najboljše cene, izbiramo najlepše izdelke, smo na tekočem z najnovejšo tehnologijo. Ves čas se učimo in ves čas napredujemo, z enim razlogom; da vse to posredujemo Vam, naši cenjeni bralci, stranke in partnerji.

S tem namenom pripravljamo redne objave, v katerih vam bomo postregli s številnimi zanimivimi in koristnimi vsebinami ter vas obveščali o novostih, aktualni ponudbi in promocijah. Potrudili se bomo, da vam s kakovostno vsebino rešimo čim več težav, priskrbimo kakšen lep trenutek in utrnemo prenekatero dobro idejo!

Prijava na e-novice

* obvezna polja

S klikom na gumb "Prijava na e-novice" ste seznanjeni in sprejemate naše splošne pogoje. Prosimo potrdite tudi naslednje izbire:

Spoštujemo vaše pravice

Svojo odločitev lahko kadarkoli spremenite tako, da nas kontaktirate na naslov info@elektronabava.si. Z vašimi podatki bomo skrbno ravnali in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Na podlagi zakona pa imate pravico dostopa do svojih osebnih podatkov, ki jih zbiramo ter pravico do popravka in izbrisa, do omejitve obdelave ter posebnih ukrepov varnosti in nas lahko v zvezi s tem kontaktirate na info@elektronabava.si. Podrobnejše informacije o tem, kako ravnamo z osebnimi podatki in kakšne pravice imate pri tem vi, si lahko preberete na strani zasebnost in varovanje podatkov.