Specialisti za elektrotehnični material

Pridobite Philips STAR WARS brivnik

Elektronabava > Novosti  > Pridobite Philips STAR WARS brivnik
Brivnik-philips

Pridobite Philips STAR WARS brivnik

Pridobite Philips STAR WARS brivnik z nakupom 8 vgradnih LED panelov

Za vas smo pripravili odlično akcijo, pri kateri si z nakupom 8 vgradnih LED panelov v spletni trgovini pridobite odlično nagrado – brivnik Philips SW 7700/67 – STAR WARS!* PHILIPS LEDINAIRE vgradni panel LED RC065B je moderne in elegantne oblike ter ima kakovosten difuzor. To je energijsko varčna panelna svetilka za osvetlitev različnih notranjih prostorov, primerna predvsem za pisarne in šolske prostore. Panele odlikujejo kakovost, zanesljivost in varčevanje z energijo.

Preveri v e-trgovini >>

Akcija traja od 18. 11. 2019 do 15. 12. 2019 oziroma do razprodaje akcijskih paketov (8 x panel + brivnik). Pohitite – na zalogi samo 10 akcijskih paketov!

 

Philips vgradni panel LED LEDINAIRE RC065B LED34S/840 PSU W60L60 OC
x8

panel ledinaire

Značilnosti in lastnosti

Predstavljamo vam PHILIPS LEDINAIRE vgradni panel LED RC065B, ki je moderne in elegantne oblike ter ima kvaliteten difuzor, ki zagotavlja vizualno ugodje.

Panelna svetilka Philips Ledinaire RC065B je energijsko varčna panelna svetilka za osvetlitev različnih notranjih prostorov. Zlasti primerna je za pisarne in šolske prostore, kjer je potrebna enakomerno razpršena svetloba. Paneli imajo oznako OC (office compliant), saj imajo faktor bleščanja: UGR<19. Panele odlikujejo kvaliteta, zanesljivost in varčevanje z energijo, na voljo pa je tudi dodatna oprema za namestitev na strop iz mavčnih plošč »knauf«, površinsko montažo in obešalna nihala.

Preveri v e-trgovini >>

Brivnik PHILIPS SW 7700/67

Brivnik Philips SW7700/67 omogoča suho ali mokro britje z zmogljivim Li-ion sistemom baterij, ki po 1 uri polnjenja omogoča do 60 minut uporabe. Priložen je tudi izjemen dodatek – oblikovalnik brade SmartClick. Primeren je za občutljivo kožo, saj je izpopolnjen z obročki s prevleko z mikrodelci, ki omogoča popolno drsenje brivnika.

Philips-brivnik

 

Akcija traja do 15. 12. 2019.

Janja Travnik Jerina

janja.travnik-jerina@elektronabava.si

Janja Travnik Jerina je zaposlena v Elektronabavi kot produktna specialistka za področje razsvetljave.