Specialisti za elektrotehnični material

Predstavljamo: najnovejši katalog LED razsvetljave za profesionalno uporabo – 2021

Elektronabava > Novosti  > Predstavljamo: najnovejši katalog LED razsvetljave za profesionalno uporabo – 2021

Predstavljamo: najnovejši katalog LED razsvetljave za profesionalno uporabo – 2021

Philips v aktualnem katalogu za leto 2021, predstavlja LED sijalke in svetilke za vse namembnosti.

Nepremagljiva kakovost

Visoka kakovost in zanesljivost zagotavljata, da LED svetilke in sijalke svetijo s polno svetilnostjo skozi celotno garancijsko obdobje.  

Enostavna vgradnja

Učinkovit dizajn omogoča menjavo svetilk brez potrebe po ponovni inštalaciji. Svetilke so združljive z večino transformatorjev in enot za zatemnjevanje. To omogoča enostavno vgradnjo in nizke obratovalne stroške skozi njihovo celotno življenjsko dobo.

Inovativnost

Razsvetljave Philips ne odlikujejo le visoka kvaliteta in enostavnost vgradnje, temveč tudi inovativne rešitve novih tehnologij, saj še nikoli ni bilo tako enostavno vpeljati pametnih sistemov razsvetljave v majhna in srednja podjetja, kot je to zahvaljujoč asortimaju Interact Ready, ki deluje s pomočjo programske opreme Interact Pro.

Vabimo vas, da si na spodnji povezavi prenesete aktualni katalog LED razsvetljave za profesionalno rabo, si ogledate in morda najdete kakšno ustrezno rešitev.

Prenesi katalog

Za lažje iskanje lahko uporabite tudi Philipsov iskalnik izdelkov, s katerim boste enostavno našli ustrezno sijalko za vaše potrebe.

Vse izdelke lahko najdete tudi v naši spletni trgovini:
Pojdi v e-trgovino

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.