Specialisti za elektrotehnični material

Predstavljamo: Finder v Sloveniji

Elektronabava > Nasveti  > Predstavljamo: Finder v Sloveniji

Predstavljamo: Finder v Sloveniji

Kdo je Finder d.o.o.?

Podjetje Finder d.o.o. je 27. filiala v prodajni organizaciji Finder. Nahajajo se v Ljubljani, vendar so aktivni v širši regiji Jugovzhodne Evrope. Pokrivajo celotno ex-yu tržišče, vključno z Albanijo, Grčijo in Ciprom.

Blagovna znamka Finder je na tem območju prisotna že vrsto let. Ponujajo visoko kakovostne in zanesljive izdelke za industrijska in stanovanjska električna okolja neposredno distributerjem, OEM kupcem ter drugim poslovnim partnerjem. Podružnica Finder d.o.o. je bila ustanovljena z namenom aktivne lokalne prisotnosti v regiji. Vodi jo g. Vlado Veljkovič, ki se je pridružil skupini Finder z bogatimi izkušnjami na vodstvenih in prodajnih področjih, večinoma v mednarodnih podjetjih za proizvodnjo elektronskih naprav.

Z operacijami so začeli v začetku leta 2020, z veliko energije in pripravljenosti za vzpostavitev dobrih osebnih odnosov in zaupanja z vsemi obstoječimi in tudi z novimi potencialnimi kupci. Njihova ekipa raste in se razvija, da lahko nudi ustrezno komercialno in tehnično podporo na hitro razvijajočem se trgu. Osredotočeni pa so tudi na širitev in prepoznavnost blagovne znamke Finder ter krepitev obstoječe prodajne mreže.

Finder in Elektronabava

V letu 2021 je Elektronabava okrepila sodelovanje s podjetjem Finder Slovenija. Vzpostavljen je širši nabor zalog, ki jih lahko vidite v naši spletni trgovini, za celoten prodajni program pa se lahko obrnete na svojega skrbnika oziroma komercialista, ki vam bo lahko posredoval več informacij o celotnem prodajnem programu Finder.

Njihov prodajni program lahko razdelimo v tri glavne sklope.

Industrijski program, ki obsega:
  • Širok nabor relejev (industrijski, PCB, močnostni, za varnostne aplikacije, ATEX…)
  • Časovna in nivojska stikala
  • Nadzorne releje
  • Kontaktorje
  • SPD zaščite
Upravljanje z razsvetljavo za poslovna okolja
  • Časovna stikala
  • Zatemnilniki
  • PIR senzorji
Udobje v vašem domu
  • YESLY (pametni dom)
  • BLISS (termostati)

Več informacij o podjetju Finder lahko najdete na spletni strani: www.findernet.com

Izdelke proizvajalca Finder lahko najdete tudi v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

Podjetje Finder Slovenija lahko spremljate tudi na njihovi Facebook strani, ali na LinkedIn profilu.

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.