Specialisti za elektrotehnični material

Praznujemo prihodnost – 60 let podjetja Rittal

Elektronabava > Nasveti  > Praznujemo prihodnost – 60 let podjetja Rittal

Praznujemo prihodnost – 60 let podjetja Rittal

Podjetje Rittal letos praznuje svojo 60. obletnico. Za praznovanje pa ima veliko dobrih razlogov. “Poenostavljeno. Narejeno,” s to miselnostjo se je leta 1961 začela uspešna zgodba Rudolfa Loha in njegovih sodelavcev. Gonilna ideja pa je bilo standardizirano ohišje, ki je navkljub začetnim dvomom med strankami popeljalo do globalnega uspeha.

Poenostavljeno. Narejeno,” z upoštevanjem tega načela Rittal nenehno razvija svoj portfelj in naslavlja nove zahteve trga in pripravlja rešitve, še preden večina prepozna problem. Ta miselnost je razlog, da Rittal ni le podjetje, ki proizvaja izdelke iz pločevine, ampak je globalni igralec na digitalnem področju.

Poenostavljeno. Narejeno,” takšen odnos jih je ponesel od izdelovanja ohišij, do rešitev klimatiziranja in distribucije energije in do sistemskih rešitev. Z vsem znanjem pa nudijo rešitve za več strankinih zahtev naenkrat, logična posledica tega pa je, da so postali vodilno podjetje na področju industrijske in IT infrastrukture, kot tudi softverskih rešitev.

“Zelo sem ponosen na 60-letno zgodbo uspehov, ki smo jo napisali.” – Prof. Friedhelm Loh, lastnik in predsednik podejtja Rittal

 

“Potrebni so pogum, odločnost in inovativne ideje, da si lahko vodilna sila v industriji – s standardiziranimi rešitvami od leta 1961.” – Markus Asch – CEO podjetja Rittal

Od svoje ustanovitve leta 1961, se je Rittal nenehno razvijal v vodilnega globalnega ponudnika sistemov za ohišja, distribucijo električne energije, klimatskih naprav, IT infrastrukture in programske opreme in storitev.

Danes Rittal ponuja dovršeno in usklajeno sistemsko platformo. Ta platforma združuje inovativne proizvode, inženirske rešitve za prihodnost in servis po vsem svetu za najrazličnejše zahteve. In vse to v različnih panogah – od strojegradnje in avtomobilske industrije pa vse do IT infrastrukture. Proizvodnja izdelkov Rittal poteka v 8 proizvodnih obratih, podjetje pa skupno združuje kar 64 hčerinskih podjetij.

Vse na enem mestu, vse v vrhunski kvaliteti.

Kakovostni izdelki Rittal bodo svoje mesto našli na različnih področjih uporabe in za različne namembnosti. Glavne produktne skupine, ki jih zastopamo v Elektronabavi so:

Izdelke podjetja Rittal boste našli tudi v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

Za več informacij o ostalih izdelkih podjetja Rittal se obrnite na produktnega specialista: Janez Inglič na telefonski številki 01 5899 476 ali na elektronski naslov janez.inglic@elektronabava.si

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.