Specialisti za elektrotehnični material

Otvoritev poslovne enote Maribor

Elektronabava > Novosti  > Otvoritev poslovne enote Maribor

Otvoritev poslovne enote Maribor

9. 2. 2021 smo našo poslovno enota Maribor odprli na novi lokaciji na Miklavški cesti 57a v Hočah. Nova poslovna enota vam zaradi svoje lokacije ob avtocesti in velikega števila parkirnih mest nudi lažjo dostopnost.

S svojo površino 700 m2 vam nudi večjo zalogo materiala. Skladišče pa je urejeno z mislijo na lažje in hitrejše nakladanje materiala. V sklopu prodajne enote se nahaja razstavni prostor, v katerem boste lahko kmalu spoznavali novosti naših dobaviteljev.

Za svetovanje na vseh področjih vam je na razpolago naša prijazna ekipa. Poseben poudarek pri svetovanju pa smo namenili področju razsvetljave.

Naročila lahko, kot do sedaj, oddate prek telefonske številke (01) 5899 374, z obiskom v poslovalnici ali prek spletne trgovine etrgovina.elektronabava.si, kjer lahko enostavno preverite, ali je želeni izdelek na zalogi v poslovni enoti Maribor.

Zaradi trenutnih razmer ne bo organizirane otvoritve poslovalnice, smo pa za prvih 100 kupcev, ki bodo obiskali poslovalnico in oddali naročilo, pripravili majhno darilce.

Vabljeni, da obiščite poslovno enoto in preverite vse prednosti, ki jih ponujamo. Veselimo se vašega obiska.

Lokacijo poslovalnice si lahko ogledate na zemljevidu:

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.