Specialisti za elektrotehnični material

Oprema za avtomatizacijo zgradb – nova ponudba v Elektronabavi

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Oprema za avtomatizacijo zgradb – nova ponudba v Elektronabavi
avtomatizacija-zgradb

Oprema za avtomatizacijo zgradb – nova ponudba v Elektronabavi

Upravniki stavb celega sveta se ukvarjajo z istim problemom – kako ustvariti prijetno in hkrati stroškovno učinkovito bivanje. Večino svojega življenja namreč preživimo v različnih zgradbah, ki so velik in pomemben del našega življenja. Vzdušje in počutje v zgradbah vpliva na to kdo smo, kako in kaj počnemo ter kaj bomo postali. Zato izboljševanje razmer v zgradbah neposredno vpliva na življenja ljudi in je za vse nas izjemnega pomena.

Z digitalizacijo in avtomatizacijo lahko kreiramo in neposredno ali na daljavo nadzorujemo udobje v stavbah in njihovo energetsko učinkovitost. Z opremo za avtomatizacijo zgradbe ustvarjamo pametne javne in komercialne zgradbe, s čimer izboljšujemo njihovo infrastrukturo in zvišujemo njihovo vrednost. V poslovnih zgradbah izboljšujemo kvaliteto delovnega prostora in s tem zvišujemo učinkovitost zaposlenih. S strokovnim znanjem na področju avtomatizacije stavb izboljšujemo učinkovitost, minimaliziramo stroške in zmanjšujemo okoljski vpliv.
 

Kaj vam nudimo?

varnost-zgradb-ikone

Nudimo vam nabor rešitev, ki pokriva praktično vse sisteme, s katerimi se srečujete na objektih visokih gradenj:

  • Sistemi javljanja požara in sistemi detekcije plina,
  • protivlomni alarmni sistemi,
  • SOS in SKS sistemi,
  • kontrola pristopa, domofonija in intercom sistemi,
  • registracija delovnega časa in urni sistemi,
  • audio sistemi in javno ozvočenje,
  • videonadzorni in videodetekcijski sistemi,
  • avtomatizacija zgradb / KNX / pametne hiše,
  • centralno nadzorni sistem CNS.

 

varnost-zgradb-na-kljuc

Poleg specializirane trgovine z elektro materialom, ki bo zadovoljila vse vaše potrebe glede elektroinštalacij in opreme na pametnih objektih, vam zagotavljamo tudi kakovostne, celovite in cenovno konkurenčne rešitve z vso potrebno podporo pri načrtovanju in izvedbi pametnih zgradb. V strokovno podporo vam bomo tudi pri testiranju, zagonu, pregledu in šolanju za uporabo in upravljanje pametnih zgradb.

Vsak projekt avtomatizacije in nadzora bomo prilagodili vašemu individualnemu objektu in zahtevam ter se potrudili, da bo vaš sistem avtomatizacije pametne zgradbe odprt in fleksibilen z možnostjo nadgradnje in modernizacije.

Kontaktiraj svetovalca >>

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.