Specialisti za elektrotehnični material

Obvestilo: Informacije o poslovanju od 16. 11. 2020

Elektronabava > Nasveti  > Obvestilo: Informacije o poslovanju od 16. 11. 2020

Obvestilo: Informacije o poslovanju od 16. 11. 2020

Obveščamo vas, da je zaradi uvedbe novega Odloka o začasni prepovedi ponujanja blaga in storitev prišlo do nekaj sprememb delovanja poslovnih enot.

Poslovalnice za poslovanje s pravnimi osebami (podjetji), obratujejo, pri čemer velja, da vstop vanje ni mogoč. Naše osebje bo vaše naročilo za vas pripravilo po predhodnem telefonskem klicu in vam pripravljeno blago izdalo pred poslovalnico. Kontakte vseh poslovalnic lahko najdete tukaj: Kontakti poslovalnic

Poslovalnice so za fizične osebe (potrošnike) zaprte. Fizične osebe lahko nakup opravijo le z naročilom preko elektronske pošte in plačilom po predračunu. Dostava blaga je za fizične osebe v tem trenutku možna le po pošti.

Spletna trgovina in dostava deluje nemoteno. Naročila oddana med tednom do 17:00 bodo odpremljena že isti dan in bodo naslednji delovni dan na vašem naslovu. Naročila v spletni trgovini so omogočena zgolj podjetjem oz. podjetnikom. Več podrobnosti o naročanju prek spletne trgovine si lahko ogledate tukaj: Nakupujte varno in udobno

Zaradi učinkovitega in hitrejšega poslovanja vam svetujemo oddajo naročil preko naše spletne trgovine etrgovina.elektroabava.si. Naročila lahko oddate tudi preko elektronske pošte oz. s telefonskim klicem.

Za pomoč pri spletnih naročilih smo vam na voljo na telefonski številki 01 58 99 333

Na e-trgovino
Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.