Spletni dnevnik

30. Avgust, 2018, Miha Požun, Denar leži na strehi! Preberi in ga  poberi

Zelene rešitve za profesionalno izvedbo

 

Vas skrbi pretirana poraba električne energije? Razmišljate, kako bi se lahko ceneje ogrevali? Bi bili radi energijsko varčni in samooskrbni?

Elektronabava ima rešitev za vas –  ponujamo vam naše znanje in pomoč pri izbiri ekonomsko upravičenega sistema za merjenje porabe elektrike, vode in ogrevanja, pomagamo pri osnovnih principih analize trenutne porabe, ter predlagamo prave rešitve.

Zastopamo praktično vse kvalitetnejše proizvajalce rešitev za obnovljive vire energije in proizvajalce rešitev za učinkovito rabo energije. Naši produktni specialisti pa vam znajo pripraviti najbolj ustrezen tehnični in cenovni izbor, glede na potrebe objekta.

Vsak takšen projekt zahteva pred začetkom izvedbe natančne meritve in spremljanje trenutne porabe. Navadno se v večjih sistemih, kot je industrija, meritve izvaja vsaj pol leta. Na podlagi analize, se določijo ukrepi za zmanjšanje porabe energije. Tudi pri domačih uporabnikih je vsekakor potrebno najprej izmeriti porabo, nato pa na podlagi analize spremeniti navade ali posodobiti prevelike odjemnike energije.

Ponujamo posamezne produkte in celostne rešitve pri projektih obnovljivih virov energije:

  • Sončne elektrarne na ključ, letak
  • Male vetrne elektrarne na ključ.
  • Rešitve za male hidroelektrarne.

In pri projektih učinkovite rabe energije:

  • Zmanjševanje rabe energije na motorskih in pogonskih sistemih.
  • Kompenzacijske naprave na ključ.
  • Enostavne rešitve za meritve in spremljanje porabe vode, elektrike in ogrevanja za domače in profesionalne uporabnike.