Udobje stenskega USB polnilnika TEM Čatež

Share this Post

 
 

 

Privoščite si zanesljivost in udobje zmogljivega USB polnilnika

 

Novi 1M USB polnilnik EM66, nameščen bodisi v javnih prostorih, na vaših delovnih mizah ali kot samostojna »vtičnica« v vašem stanovanju, priskrbi udobje in zanesljivost polnjenja pametnih telefonov, tablic in ostalih elektronskih naprav.

V Tem Čatež so USB polnilnik EM66 oblikovali kot 1 modul (se vgrajuje isto kot električna vtičnica). Na ta način vam bo olajšano polnjenje elektronskih naprav praktično v vseh prostorih in lokacijah vašega bivališča, poslovnega ali javnega prostora.

EM66 USB polnilnik je, kljub svoji majhnosti, zelo zmogljiv (2,1 A), zato boste enostavno in hitro napolnili svoje elektronske naprave, ki jih je mogoče polniti prek standardnega USB priključka. EM66 polnilniki so že na voljo v vseh poslovalnicah Elektronabave, lahko pa jih naročite tudi v naši spletni trgovini.

PREVERI v e-trgovini >>
 

USB polnilnik v 1M ali 2M velikosti

Na voljo so v varianti 1 ali 2 modulov, zelo enostavno pa se kombinirajo s stikali, vtičnicami in ostalimi funkcijskimi elementi TEM. Tako lahko združite več funkcionalnosti na enem mestu.

 

PREVERI v e-trgovini >>

Barvni izbor USB polnilnikov v harmoniji z vašimi barvami

 

Z dosegljivostjo v štirih barvah (beli, bež, srebrni ter črni) so v TEM Čatež poskrbeli tudi za njegovo estetsko prilagodljivost vašemu okusu in željam. EM66 USB polnilnike je na ta način mogoče enostavno vkomponirati v atmosfero vaših poslovnih, javnih ali zasebnih prostorov.

POGLEJ katalog >>

Moduli polnilnikov v različnih barvah


2M USB polnilnik – dvojni napajalni modul

Potrebujete več elektronskih oz. pametnih naprav? Prava rešitev za vas je dvojni USB polnilnik. Z izdelki TEM Čatež lahko prilagajate barve polnilnikov svojim priljubljenim barvam in jih enostavno vključite v svoje bivalne in poslovne prostore.