Nova generacija stikal, zatemnilnikov in termostatov - Gewiss Chorus ICE TOUCH

Nova generacija stikal, zatemnilnikov in termostatov – Gewiss Chorus ICE TOUCH

Share this Post

 

 

Posodobite prihodnost svojega bivanja z novo generacijo  Gewiss ICE CHORE stikal, zatemnilnikov in termostatov

 

Podjetje GEWISS vlaga velik delež sredstev v nenehen razvoj in izboljšave izdelkov ter dopolnitev ponudbe za zagotavljanje rešitev, ki odgovarjajo tudi najzahtevnejšim strankam. GEWISS ima več kot 40-letne izkušnje s plastičnimi materiali, zaradi česar se lahko spopada z vse višjimi zahtevami glede mehanskih lastnosti plastičnih materialov. Hkrati pa ustreza tudi vse strožjim zahtevam glede vsebnosti določenih, predvsem halogenih, elementov.

To podjetju omogoča ponudbo funkcionalnih in obenem vzdržljivih izdelkov, ki so zaradi uporabljenih izolacijskih materialov, za uporabnika tudi bolj varni. Potrditev prizadevanj so priznanja, ki jih številni inovativni izdelki GEWISS redno prejemajo; eno takih je npr. Intel Design Award.

Predstavljamo vam TOUCH stikala, zatemnilnike in termostate proizvajalca Gewiss, ki so na voljo v beli srebrni in črni barvi.

PREVERI >>

Modulna stikala/tipkala ter zatemnilna stikala – uglasite bivalne prostore s svojim razpoloženjem

Z možnostjo poljubne zatemnitve postane s stikali Gewiss Chorus ICE TOUCH svetloba vaših prostorov usklajena z vašim razpoloženjem. Zatemnilna stikala na dotik omogočajo natančno uravnavanje moči svetlobe glede na vaše potrebe. Tako imajo izrazito uporabno funkcionalnost ter ponujajo tudi možnost prihranka.

 

 

 

ICE touch pokrovi

Na voljo so v varianti 1-6 stikal za 3M doze ter tudi za KNX sisteme. Na enem pokrovu lahko združite množico stikal tudi za različne namembnosti.

 

 
 
 
 

Termostati ICE touch – Uživajte v nagrajeni estetiki našega oblikovanja

Napreden termostat  je dosegljiv v variantah klasičnega termostata, z opcijo upravljanja preko Wifi povezave, ali KNX pametne instalacije. Termostati so dobili celo prestižno ‘IF design award 2016’ nagrado za atraktiven videz.

 

 

 
 
 
 

Stekleni okvirji

 

Program dopolnjujejo tudi stekleni okvirji 3M in 4M v črni, sivi in beli barvi. Vse navedene okvirje lahko kombinirate tudi z ostalim programom Gewiss Chorus.