elektro material - kabelske vezice sapiselco naslov

KABELSKE VEZICE SAPISELCO! NOVOST!

SapiSelco vezice so izdelane v Italiji, ki so certificirane z vsemi najpomembnejšimi Evropskimi certifikati kakovosti ter tako zagotavljajo dolgotrajno in vrhunsko varnost uporabe. Širok nabor vezic različnih posebnih funkcionalnosti bo zadovoljil praktično vsako, še tako posebno zahtevo in potrebo.
Sapiselco najlonske vezice imajo neomejeno možnost uporabe z izjemno zanesljivim načinom zapiranja – na zaklepanje, ki je nadomestil stare načine zapiranja.

Bosch akcija “Staro za novo”!

Zamenjajte svoje staro orodje za novo! Izkoristite Boschevo akcijo “Staro za novo” s posebnimi popusti na vsa profesionalna električna in merilna orodja! Pripravite se na novo delovno sezono!

Električni grelniki vode

Električni grelniki vode za popolno udobje in varno uporabo tople vode. Bojlerje Ariston odlikujejo moderen dizajn, sodobna tehnologija in varčnost. Posebna akcija – 22 % popusta na določene izdelke.

Vgradne svetilke Zamel

Novost v naši ponudbi – vgradne in stenske svetilke Zamel. Na voljo v različnih oblikah, barvah ohišja in z različnimi tehničnimi lastnostmi.

Omejena zaloga svetilk Forlight

Predstavljamo vam izbor svetilk Forlight, s katerimi lahko odlično razsvetlite tako okolico svoje hiše, kot tudi notranje prostore.

Izolirni trakovi HellermannTyton

Vsenamenski izolirni trakovi Helatape Flex proizvajalca HellermannTyton so na voljo v različnih barvah in širinah (15, 19 in 25 mm).

Svetilka za vlažne prostore BS100

Kakovostne LED svetilke z zaščito proti vlažni in agresivni atmosferi. Odlična rešitev za skladišča in parkirne hiše. Artikli na zalogi!