Specialisti za elektrotehnični material

Novi barvi dekorativnih okvirjev Line in Soft – antracit in titan

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Novi barvi dekorativnih okvirjev Line in Soft – antracit in titan

Novi barvi dekorativnih okvirjev Line in Soft – antracit in titan

Zaradi najrazličnejših okusov, želja in potreb so v podjetju TEM Čatež razvili univerzalni modularni sistem stikal in vtičnic MODUL. Sestavljajo ga 3 oblikovne linije Line, Soft in PURE, ki so odraz sodobnega, prefinjenega in individualnega življenjskega stila.

Posebnost modularnega sistema je univerzalni nosilni okvir, ki omogoča poljubno izbiro in izjemno enostavno vgradnjo in menjavo okvirjev, stikal, tipk, vtičnic in ostalih funkcijskih elementov.

Uporabniki lahko iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik svoja stikala in vtičnice preprosto prilagodite želenemu razpoloženju in ambientu.

 

Oblikovni liniji stikal v vaših ambientih sta dopolnjeni z novima barvama – ANTRACIT in TITAN

Čas je za preobrazbo in osvežitev prostorov, zato dodajamo dve novi barvni izkušnji – ANTRACIT in TITAN. Obe zadovoljita vaš prefinjeni čut za estetiko in dopolnita detajle prostorov po vaši meri. Kot naročeni, lahko v harmoniji naredita vaše stanovanje ali pisarno še bolj sodobno in trendovsko.

 

Linija Line – harmonija ravnih oblik

Čiste, ravne linije ustvarjajo brezčasen dizajn. Popoln, ravno oblikovan tanek profil in ergonomija mehkega dotika dajeta vrhunski videz z vseh strani.

 

Linija Soft – mehkoba in toplina doma

Zaobljene oblike in nežni prehodi prinesejo mehkobo v vsak dom. Popolnost mehke oblike nadgradijo subtilni izbor barv in posebni nanosi, ki se čutijo ob dotiku.

Za vas smo pripravili katalog ponudbe TEM skupaj z najnovejšima barvama antracit in titan in vas vabimo, da si ga ogledate.

Prenesi katalog
Janez Inglič

janez.inglic@elektronabava.si

Janez Inglič je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.