Specialisti za elektrotehnični material

Ne zamudite: Bticino Classia – akcijska ponudba vtičnic

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Ne zamudite: Bticino Classia – akcijska ponudba vtičnic

Ne zamudite: Bticino Classia – akcijska ponudba vtičnic

V obdobju od 14. 6. 2021 do 29. 7. 2021, smo za vas pripravili posebno ponudbo vtičnic Bticino Classia. Ob enkratnem nakupu 60 vtičnic Classia v isti barvi, jih boste plačali samo 50. Nakup opravite tako, da v košarico dodate 60 vtičnic, spletna trgovina pa vam bo samodejno odštela popust. V košarico lahko dodate tudi večkratnik 60 vtičnic (120, 180…).

Akcija velja za nakup vtičnic stikalnega programa Bticino Classia RW4141 (bela barva) in RG4141 (črna barva).

Ob nakupu 60 vtičnic ali več, bo cena vsakokratnih 60 vtičnic znižana za vrednost 10 vtičnic.

 

Preveri v e-trgovini

 

Preveri v e-trgovini

Classia – brezčasna, enostavna, popolna in univerzalna.

Brezčasne linije, cenovna ugodnost in sodobna tehnologija montaže so glavne odlike stikal in vtičnic linije Classia. Mnogo stikal zaradi svoje okorno zasnovane montaže otežuje prilagajanje različnim situacijam stenskih površin, ki po montaži ne zagotavljajo več osnovnih estetskih funkcij. Classia zaradi svojega inovativnega sistema regulacije nosilnega okvirja, kot tudi medsebojnega spajanja več enot skupaj, to težavo učinkovito odpravlja.

Prednosti stikal Classia

1. Inovativna montaža – Zaradi inovativnih tehničnih rešitev je okvirje mogoče namestiti tako, da so ta popolnoma poravnana s steno – ob odstranitvi distančnika, kadar nosilec nameščamo na stene iz mavčnih plošč. Montaže se lahko izvajajo vertikalno ali horizontalno: največ 5 mest za standard z okroglo dozo, ali največ 7 mest za modularni standard s pravokotno dozo.

2. Pestra barvna izbira – Na voljo je 16 okrasnih okvirjev, ki se ujemajo z 2 barvama mehanizmov: bleščeče bela in satenasto črna. Izbira kombinacije je obogatena z dodatnim učinkom kovinsko zlate, kroma in niklja, ki ga začrtajo robovi okvirjev.

3. Dovršena oblika – Oblikovalci stikal in okvirjev so za modernejši videz in boljšo uporabnost površino načrtovali tako, da je rahlo ukrivljena. Za bolj prijeten dotik je rahlo ukrivljena tako površina pokrova stikal kot tudi njihovih okvirjev.

Prelistajte katalog in začnite svoj dom opremljati s stikali Classia.

Classia Katalog

 

Prenesi katalog Preveri v e-trgovini

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.