Specialisti za elektrotehnični material

Ne zamudite: Bticino Classia akcijska ponudba vtičnic

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Ne zamudite: Bticino Classia akcijska ponudba vtičnic
bticino classia akcija vtičnice

Ne zamudite: Bticino Classia akcijska ponudba vtičnic

V obdobju od 1. 10. 2021 do 31. 10. 2021, smo za vas pripravili posebno ponudbo vtičnic Bticino Classia. Ob nakupu posameznega izdelka iz akcijske ponudbe, v količini 30 ali več kosov, se vam bo le-ta obračunal po akcijski ceni. Nakup opravite tako, da v košarico dodate najmanj 30 kosov posameznega artikla (npr. vtičnica Classia antracit 2771679), spletna trgovina pa vam bo samodejno obračunala akcijsko ceno.

Akcija Bticino Classia vtičnic

Akcija velja za nakup vtičnic stikalnega programa Bticino Classia:

bela vtičnica classia

2771678 – vtičnica Classia bela

vtičnica classia antracit

2771679 – vtičnica Classia antracit

classia okvir bel

2771741 – okrasni okvir Classia bele barve

okvir Classia antracit

2771739 – okrasni okvir Classia antracit

nosilni okvir classia

2772087 – nosilni okvir Classia 2M

nosilni okvir s krempeljci

2772088 – nosilni okvir Classia s krempeljci

Prenesi letak Na e-trgovino

Vtičnice Classia – brezčasne, enostavne, popolne in univerzalne.

Brezčasne linije, cenovna ugodnost in sodobna tehnologija montaže so glavne odlike stikal in vtičnic linije Classia. Mnogo stikal zaradi svoje okorno zasnovane montaže otežuje prilagajanje različnim situacijam stenskih površin, ki po montaži ne zagotavljajo več osnovnih estetskih funkcij. Classia zaradi svojega inovativnega sistema regulacije nosilnega okvirja, kot tudi medsebojnega spajanja več enot skupaj, to težavo učinkovito odpravlja.

Prednosti, ki prepričajo

btcino classa vtičnice

1. Inovativna montaža – Zaradi inovativnih tehničnih rešitev je okvirje mogoče namestiti tako, da so ta popolnoma poravnana s steno – ob odstranitvi distančnika, kadar nosilec nameščamo na stene iz mavčnih plošč. Montaže se lahko izvajajo vertikalno ali horizontalno: največ 5 mest za standard z okroglo dozo, ali največ 7 mest za modularni standard s pravokotno dozo.

2. Pestra barvna izbira – Na voljo je 16 okrasnih okvirjev, ki se ujemajo z 2 barvama mehanizmov: bleščeče bela in satenasto črna. Izbira kombinacije je obogatena z dodatnim učinkom kovinsko zlate, kroma in niklja, ki ga začrtajo robovi okvirjev.

3. Dovršena oblika – Oblikovalci stikal in okvirjev so za modernejši videz in boljšo uporabnost površino načrtovali tako, da je rahlo ukrivljena. Za bolj prijeten dotik je rahlo ukrivljena tako površina pokrova stikal kot tudi njihovih okvirjev.

Prelistajte katalog in začnite svoj dom opremljati s stikali Classia

 

katalog classia

Prenesi katalog Preveri v e-trgovini

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.