Specialisti za elektrotehnični material

MODUL PURE. Dovolite naravi, da obogati vaš prostor.

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > MODUL PURE. Dovolite naravi, da obogati vaš prostor.

MODUL PURE. Dovolite naravi, da obogati vaš prostor.

Estetsko oblikovana stikala in vtičnice MODUL vzbudijo našo pozornost, z izbrano ekskluzivno  oblikovno linijo PURE pa v prostor vnesemo dodatno svežino in poskrbimo za unikatno stensko dekoracijo.

Linija MODUL PURE – občutek narave v vašem ambientu.

Linijo PURE odlikujejo povsem naravni materiali. Stekleni, kovinski in leseni dekorativni okvirji so prava izbira za vse, ki iščete nekaj edinstvenega.

Poseben dotik se izraža skozi edinstveno obliko, ki je zelo opazna, a hkrati nevsiljiva. Izžareva čutnost, čistost, prefinjenost in merila visokega življenjskega stila.

Z izbiro linije PURE lahko zelo enostavno in hitro spremenimo razpoloženje in obogatimo podobo naših bivalnih in delovnih prostorov.

Linija PURE del modularnega sistema MODUL.

Linija PURE je del modularnega sistema MODUL, ki so ga v TEM razvili za različne okuse, želje in potrebe. Ponudbo poleg PURE dopolnjujeta še oblikovni liniji Line in Soft, vse pa so odraz sodobnega, prefinjenega in individualnega življenjskega sloga.

Zahvaljujoč univerzalnemu nosilcu lahko preprosto izbiramo med vsemi 3 linijami PURE, Line, Soft, saj omogoča enostavno vgradnjo oz. kasnejšo menjavo vseh dekorativnih okvirjev, stikal, vtičnic in ostalih funkcijskih elementov.

Svoja stikala in vtičnice lahko izberemo iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik ter jih tako preprosto prilagodimo želenemu razpoloženju in individualnemu ambientu.

Odkrijte svet modernih stikal in vtičnic za vsak prostor na tem.si/dizajn-stikala.

 

Preverite različne dekorativne okvirje PURE MODUL v naših poslovalnicah in e-trgovini:
Preveri v e-trgovini

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.