Specialisti za elektrotehnični material

Moderna stikala in vtičnice v barvi antracita

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Moderna stikala in vtičnice v barvi antracita
tem stikala okvirji vtičnice antracit

Moderna stikala in vtičnice v barvi antracita

Vodilni slovenski proizvajalec stikal in vtičnic TEM Čatež je svojo modularno družino Modul razširil z najnovejšo barvo antracita.

Barvna paleta modularnih elementov je tako sedaj še bogatejša in pestrejša, na voljo je še več možnosti kombiniranja osnovnih modulov v beli, bež, srebrni, črni in antracitu.

tem line antracit stikala

Preveri v e-trgovini

Antracit za vsak bivalni ali delovni prostor

Antracit barva je trendovska in moderna ter tako primerna za osvežitev obstoječih bivalnih ali delovnih prostorov, kot tudi za vgradnjo v sodobne ambiente in dizajnerske interierje.

tem antracit soft stikala

Zelo dobro se antracitna stikala, vtičnice, dekorativni okvirji in ostali funkcijski elementi podajo k ravnim linijam Line ali zaobljenim robovom Soft dekorativnih okvirjev.

Preveri v e-trgovini

Aplikacija za lažjo odločitev

Odločitev glede izbire pravih stikal in vtičnic je sedaj lažja z uporabo mobilne aplikacije Modul Manager, saj lahko kar iz udobja lastnega doma ali kjerkoli drugje prek telefona ali tablice uporabniki enostavno in hitro preverijo različne barvne in funkcijske kombinacije setov stikalne opreme.

Novi modularni elementi v antracitu so že dosegljivi v naših poslovalnicah ali e-trgovini.

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.