Specialisti za elektrotehnični material

Living now with Netatmo

Elektronabava > Nasveti  > Inštalacije  > Living now with Netatmo
With Netatmo smart system

Living now with Netatmo

Sistem WITH NETATMO ne zahteva posebne inštalacije, samo nevtralni vodnik v vsaki dozi s pametnim stikalom. Če želite vgraditi enostaven sistem upravljanja ali nadgraditi upravljanje svetil in senčil z inteligentnimi funkcijami (samodejno, s scenariji, na daljavo, glasovno) brez večjih posegov v inštalacijo, bo primerna rešitev vgradnja Smart sistema oz. stikal WITH NETATMO.

Preprosto in enostavno

Inštalacija Smart sistema je zelo enostavna, za pomoč in razlago pa so vam na voljo spodnje video vsebine.

  • vgradnja WITH NETATMO elementov ali zamenjava klasičnih stikal za pametna stikala

  • povezava v mrežo

  • opcijsko dodajanje brezžičnih nadometnih stikal (isti izgled kot podometno stikalo)

  • povezava z aplikacijo Home+Control

Na voljo je s stikalnimi programi Legrand Valena Life ter  Bticino LivingLight, Living Now in tudi s Classio. Elementi se lahko vgrajujejo v standardne modularne (3M, 4M, 6-7M) ali večdelne (2M, 2+2M, 2+2+2M,…) doze.

Elementi WITH NETATMO se vgradijo kot klasična stikala, potrebujejo še priklop nevtralnega vodnika. V tokokrogu stikal, ki upravljajo eno svetilo, se zamenja samo eno menjalno stikalo, ostala ostanejo klasična. Rešitev omogoča naknadno predelavo klasične inštalacije v inteligentno, kot tudi za postopno dodajanje elementov. Z aplikacijo Home+Control se lahko upravlja tudi termostat Smarther with Netatmo.

Sistem je možno upravljati tudi glasovno upravljati z novo video domofonsko enoto CLASSE 300EOS z integrirano Alexo, ki omogoča tudi posredovanje poziva domofona na iOS/Android napravo.

Aplikacija Home+Control

Legrand Home+Control aplikacija

Naložite si brezplačno aplikacijo Legrand Home+Control in brezskrbno ter preprosto upravljajte sistem WITH NETATMO kar preko vaše mobilne naprave. Aplikacija brezplačna in na voljo za iOS in Android naprave.

With Netatmo v e-trgovini
Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.