Specialisti za elektrotehnični material

Legrand 2-žilni video domofonski seti »naredi sam«

Elektronabava > Nasveti  > Inštalacije  > Legrand 2-žilni video domofonski seti »naredi sam«
domofoni legrand bticino

Legrand 2-žilni video domofonski seti »naredi sam«

Legrand domofonski seti, enodružinska, cenovno izredno ugodna rešitev, ponuja notranjo enoto s 3,5” ali 7” zaslonom in nadometni vhodni tablo z zaščito pred dežjem. Notranja enota je na voljo v beli in črni barvi. Set napaja priloženi adapter preko notranje enote. 2-žilna povezava med zunanjo in notranjo enoto. Set omogoča aktivacijo ključavnice za osebni prehod (12VDC ključavnica) in sklenitev dodatnih kontaktov za npr. drsna vrata. Lahko se ga nadgradi z drugo in tretjo notranjo enoto. Notranjo enoto pa lahko uporabljamo tudi kot foto-okvir.

legrand domofoni

Nova serija Legrand domofonskih setov ima poleg zgoraj naštetih lastnosti še precej izboljšav. Z zamenjavo pokrovčka tipke na zunanji enoti in dodajanjem notranje enote, lahko set nadgradimo v dvodružinskega. Notranje enote imajo večji zaslon ter še privlačnejši izgled in spremenjene simbole pri tipkah. Zunanja enota uporablja širokokotno kamero, je manjša in tanjša. Možno je dograditi dodatno zunanjo enoto in dodatno nadometno kamero. Napajalnik je dobavljen s priključki za enostavno podaljšanje kabla.

Domofoni – domofonski seti

Legrand video domofone »naredi sam« in Bticino sistemsko razširljive avdio in video domofonske sete odlikuje kakovost slike in zvoka, enostavnost vgradnje in privlačen izgled. Vsi seti za svoje delovanje potrebujejo le 2-žilno povezavo.

domofon 7 inch

 

Domofonski set s 7″ monitorjem in zunanjo enoto, ter napajalnikom za sistem.

Preveri v e-trgovini Prenesi katalog

domofon 4 inčni zaslon

 

Domofonski set s 4″ monitorjem in zunanjo enoto, ter napajalnikom za sistem.

Preveri v e-trgovini Prenesi katalog

Elementi za razširitev domofonskih setov

  • Dodatni 7″ monitor z napajalnim adapterjem.
  • Dodatna zunanja enota primerna za ločen vhod (zadnji vhod, dvoriščna vrata,..).
  • Dodatna kamera omogoča boljši pogled na obiskovalca, tudi v primeru ko zunanja enota ne more biti na idealni poziciji, lahko pa jo uporabimo tudi za pogled na dvorišče.

Bticino 2-žilni nadgradljivi avdio in video domofonski seti

Enodružinski in dvodružinski domofonski seti Bticino zadovoljijo tako ekonomične, kot tudi najbolj zahtevne kupce. Ponujajo širok izbor kombinacij zunanjih in notranjih enot. Avdio in video domofonski seti delujejo preko 2-žilne Bticino tehnologije, ki zagotavlja visoko kakovost slike in zvoka ter enostavnost vgradnje in širok izbor dodatnih funkcij. Lahko jih nadgradimo z vhodnimi tabloji, notranjimi enotami, releji (za vrata, luči, dodatno zvonenje…), dodatnimi kamerami, zvonci, tipkami za etažni poziv in odklepanje ključavnic, elementi za kontrolo dostopa, vmesniki… Sete z vhodnim tablojem Sfera lahko nadgradimo tudi v več družinske video domofonske sisteme.

bticino domofon

Preveri v e-trgovini Prenesi katalog

Video domofon Bticino z Linea 3000 zunanjo enoto, katera omogoča vstop z RFID čitalcem, ima zaslon na dotik z spominsko funkcijo in možnostjo posredovanja klica na iOS ali Android napravo.

 

Janez Inglič

janez.inglic@elektronabava.si

Janez Inglič je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.