Specialisti za elektrotehnični material

Kako na preprost način ustvariti romantično vzdušje v svojem domu?

Elektronabava > Modri dom  > Kako na preprost način ustvariti romantično vzdušje v svojem domu?

Kako na preprost način ustvariti romantično vzdušje v svojem domu?

Tudi če niste romantik po duši, pa pridejo priložnosti, ko si zaželimo ustvariti romantično vzdušje v svojem domu. Zatemniti luči, spustiti zavese, dvigniti temperaturo v prostoru, prižgati simulacijo kamina na TV ekranu in vključiti romantično glasbo. Vsak včasih potrebuje malo romantike. Dobro vzdušje v stanovanju ali hiši nam počutje seveda še dodatno izboljša. Če to pričakujemo lahko vse vnaprej pripravimo.

Ko pa se nepričakovano zgodi, da potrebujemo malo romantičnega vzdušja, običajno nimamo časa, da bi poskrbeli za vse. To, da hitimo do termostata dvigniti temperaturo gretja, do stikala, da zatemnimo luči, do vsake žaluzije posebej, da jo spustimo, nam vzame veliko časa, kar pa lahko pomeni, da vzdušje trenutka pojenja ali celo izgine.

Rešitev je pametni dom – vse to na dosegu enega gumba

Za ustvarjanje vzdušja lahko poskrbimo z eno samo tipko, kjer lahko pripravimo scenarij, ki vključuje vse naštete elemente. Ne samo to, vzdušje lahko pripravimo tudi že med potjo domov ali iz oddaljene lokacije, če nas partner/ka prehiti na poti domov. Vendar ne pozabimo, pametna hiša nam lahko ustvari vzdušje, kako ga bomo izkoristili, pa je vedno odvisno od nas samih.

Kako to poteka v realnem svetu? Oglejte si video in ugotovili boste, da je takšna rešitev kot idealna za vas. Če potrebujete informacije o pametnem domu, nas kontaktirajte in potrudili se bomo, da boste naslednjič preživeli romantičen večer.

Elektronabava ekipa
Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.