Specialisti za elektrotehnični material

Inovativni krmilnik temperature EM37 ustvarja zadovoljstvo vašega bivanja

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Inovativni krmilnik temperature EM37 ustvarja zadovoljstvo vašega bivanja
Inovativni-krmilnik

Inovativni krmilnik temperature EM37 ustvarja zadovoljstvo vašega bivanja

Predstavljamo vam inovativni krmilnik temperature EM37 slovenskega proizvajalca stikal in vtičnic TEM, s katerim boste udobno upravljali temperaturo bivalnih in delovnih prostorov v vseh letnih časih. Termostat je namenjen upravljanju naprav gretja in hlajenja z možnostjo ekonomičnega delovanja.

Termostat EM37 je na voljo v 4 barvah in del modularnega sistema Modul, zato sta njegova vgradnja in uporaba zelo preprosti. Termostati so že na voljo v vseh poslovalnicah Elektronabave, lahko pa jih naročite v naši spletni trgovini.

Preveri v e-trgovini >>

 

Inovativni krmilnik temperature za upravljanje gretja in hlajenja

Z inovativnim krmilnikom EM37 združite več funkcionalnosti na enem mestu in hkrati poskrbite za ekonomičnost ravnanja z energijo v vaših bivalnih in poslovnih prostorih.

Preveri v e-trgovini >>

 

Termostat-EM37_5

 

 

Barvna raznovrstnost termostatov EM37

Termostati TEM Čatež so vam na voljo v štirih standardnih barvah, ki se bodo lepo vključile v vaše domače oziroma poslovno okolje.

Preveri v e-trgovini >>

Termostat-EM37_22

 

Dekorativni okvirji PURE za termostat v harmoniji z vašo notranjo opremo

Z dosegljivostjo okvirjev v različnih barvah so v TEM Čatež poskrbeli za estetsko prilagodljivost termostata vašemu okusu in željam. S pomočjo dekorativnih okvirjev PURE je na ta način termostat mogoče enostavno vkomponirati v barvno paleto vaših poslovnih, javnih ali zasebnih prostorov.

Poglej katalog >>

 

PURE okvir

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.