Specialisti za elektrotehnični material

Hišni razdelilniki za stensko montažo – GEWISS 40 CD

Elektronabava > Novosti  > Hišni razdelilniki za stensko montažo – GEWISS 40 CD

Hišni razdelilniki za stensko montažo – GEWISS 40 CD

Asortiman izdelkov GEWISS 40 CD obsega široko paleto razdelilnikov in omaric za stensko montažo. V ponudbi so 4 linije izdelkov: vodotesna 40 CDK z zaščito IP65,  robustna 40 CD z zaščito IP55, dekorativna stanovanjska omarica CD 40 z zatemnjenimi ali belimi vratci in 40 CD omarica brez vratc z zaščito IP40.

40 CDK

Obsega program vodotesnih omaric z zaščito IP65, od 4 do 72 modulov, s prozornimi vratci. Hrbrišče in sprednji del omaric 40 CDK je mogoče vgraditi tako, da se vratca odpirajo v levo ali desno stran. Za bolj preprosto in hitrejšo izvedbo je naprave možno predhodno vgraditi na din letve ter jih ožičiti izven omarice, saj so letve pritrjene na montažni okvir, ki ga lahko preprosto ločimo od hrbtišča.

Opcijske pregrade omogočajo tudi vgradnjo naprav za različne napetosti v isto omarico. Vrata so odprejo za več kot 180° in jih je možno sneti in opremiti s cilindrično varnostno ključavnico, s tem pa so omarice primerna tudi za vgradnjo na javna mesta.

 

40 CD dekorativne omarice IP40

Dekorativne omarice so na voljo v izvedbah od 8 do 72 modulov, s prozornimi, zatemnjenimi ali polnimi vratci v beli barvi.

40 CD vodotesne omarice IP55

Program obsega izvedenke za 4 do 36 modulov. Omarice so idealne za oblikovanje majhnih sistemov v zaprtih prostorih, za uporabo na delovnih pultih ali v tehničnih prostorih.

Posamezna vratca za vsako vrsto modulov s svojim ločenim odpiranjem navzgor zagotavljajo dober dostop do vsake posamezne vrste.

40 CD omarice brez vratc

Omarice za 2 do 36 modulov so idealne za vgradnjo opreme, do katere je potrebno pogosto dostopati.

 

 

Omarice 40 CD lahko najdete tudi v akcijski ponudbi, z že priloženo N/PE sponko:

Na akcijsko ponudbo

Vse izdelke si lahko ogledate v naši spletni trgovini:

Preveri v e-trgovini

ali pa prenesete PDF katalog:

Prenesite katalog

 

Janez Inglič

janez.inglic@elektronabava.si

Janez Inglič je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.