Specialisti za elektrotehnični material

Ob nakupu GEWISS COMBI 27 ali SYSTEM osvojite priročne nagrade

Elektronabava > Novosti  > Ob nakupu GEWISS COMBI 27 ali SYSTEM osvojite priročne nagrade

Ob nakupu GEWISS COMBI 27 ali SYSTEM osvojite priročne nagrade

Od 1.7.2020 do 31.7.2020 imamo za vas pripravljeno prodajno akcijo GEWISS 27 COMBI. V trajanju akcije bomo seštevali vaša naročila izdelkov asortimana GEWISS 27 COMBI in GEWISS SYSTEM. Ob zaključku akcije boste prejeli:

Delovne hlače, polo majico, bidon in beležnico – ob mesečnem seštevku nakupov GEWISS 27 COMBI in GEWISS System nad 500 EUR

Polo majico in bidon – ob mesečnem seštevku nakupov GEWISS 27 COMBI in GEWISS System 200 in 350 EUR

Delovni brezrokavnik, majico in bidon – ob mesečnem seštevku nakupov GEWISS 27 COMBI in GEWISS System 350 in 500 EUR

GEWISS 27 COMBI

Modularna sestavljiva ohišja za stensko montažo

Izjemna vsestranskost

Ožičenje modularnih ohišij je zaradi prostorne notranjosti izjemno preprosto. Poleg tega lahko z združevanjem ohišij sestavite tudi konfiguracije, prilagojene najrazličnejšim zahtevam. Dele notranjosti ohišja je za večjo varnost mogoče ločiti z uporabo temu namenjenih pregradnih elementov.

  • IP40

Visoka stopnja zaščite

Sistem za zapiranje pokrovčka in gumijaste uvodnice zagotavljata popolno vodotesnost. Posebna prozorna membrana z vdolbinami omogoča lažje prepoznavanje in uporabo vgrajenih stikal in tipkal. Pokrovček je mogoče odpreti na klik s preprostim pritiskom navzgor. Program vključuje tudi nekatere že sestavljene naprave in ohišja za uporabo na vrtu v izvedbah za namestitev na vrh ali ob strani stebriča.

  • IP55/IP65

Posebne izvedbe

Izvedbo COMBI DIN sestavljajo večfunkcijska zaščitena ohišja s posebnim prekatom in prozornim okencem za namestitev modularnih naprav na DIN letev ter vgradnimi mesti za namestitev naprav SYSTEM. Modeli izvedbe COMBI 22 ponujajo ojačane pokrove ohišja za pritrditev stikal, tipkal in svetlobnih indikatorjev v izvrtini premera 22mm.

Izdelke lahko najdete tudi v naši spletni trgovini:

Na GEWISS 27 COMBI Na GEWISS SYSTEM

 

GEWISS SYSTEM

Program SYSTEM je vsekakor najbolj prilagodljiv GEWISS-ov sistem za elektroinštalacijsko opremo stanovanjskih, poslovnih in javnih prostorov. Montirati ga je možno na najrazličnejše načine, kar pomeni, da je uporaba mogoča praktično kjerkoli. Sistem je modularen, saj funkcionalni elementi tvorijo celoto bodisi vgrajeni v pravokotne doze, raznolika N/O ohišja, vgradne nosilce za panelno montažo ali nosilce za DIN letve.

Kot preostale Gewiss programe, ga izoblikuje izjemno široka paleta vgradnih naprav katere zadostijo še tako zahtevnim uporabnikom.

Na GEWISS 27 COMBI Na GEWISS SYSTEM
Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.