Specialisti za elektrotehnični material

GEWISS Antibacterial

Elektronabava > Nasveti  > GEWISS Antibacterial

GEWISS Antibacterial

V sklopu nenehnega iskanja rešitev, ki bi izboljšale naša življenja, GEWISS ponuja nov asortiman izdelkov Antibacterial. Zasnovan je kot idealna rešitev za bolnišnice, domove za starejše občane, javne objekte, šole, telovadnice, hotele, pisarne in restavracije. Družina zajema izdelke in naprave s sistema Chorus, stanovanjskih razdelilnih omaric 40 CDKi in razdelilne doze 48 PT-DIN.

Antibakterijski učinek

Antibakterijska zaščita je pridobljena s posebnim dodatkom, osnovanim na srebrovih ionih (tehnologija Biomaster), ki je kombiniran s tehnopolimerom.

Učinkovitost zaščite je bila dokazana z laboratorijsko analizo v s kladu s standardom ISO 22196. V študiji so bili preučeni glavni sevi bakterijskih vrst: Staphylococcus aureus (MRSA) in Escherichia coli. Testi so pokazali, da zaščita zmajša širjenje bakterij za 99 % znotraj 24-ih ur.

Stanovanjske razdelilne omarice 40 CDKi in razdelilne doze 48 PT-DIN

Chorus okrasni okvirji

 

Antibakterijski izdelki GEWISS so na voljo po naročilu in s kratkim rokom dobave. Za več informacij o izdelkih se lahko obrnete na produktnega specialista: Janez Inglič, janez.inglic@elektronabava.si ali na svojega skrbnika.

Izdelke GEWISS boste našli tudi v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

Več informacij o podjetju GEWISS in njihovih izdelkih najdete tukaj.

Janez Inglič

janez.inglic@elektronabava.si

Janez Inglič je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.