Specialisti za elektrotehnični material

Gewiss 68 Q-MC + nagrajujemo nakupe izdelkov GEWISS

Elektronabava > Novosti  > Gewiss 68 Q-MC + nagrajujemo nakupe izdelkov GEWISS

Gewiss 68 Q-MC + nagrajujemo nakupe izdelkov GEWISS

Stebrički linije 68 Q-MC, so idealna rešitev za distribucijo električne energije, vode, telekomunikacije in storitev. Primerni so za marine, avtokampe in urbana območja. Zahvaljujoč elegantni obliki in vsestranskosti lahko nudijo visok standard udobja v harmoniji z okoljem, v katerega so postavljeni.

Svet možnosti

Kompaktni stebrički 68 Q-MC so na voljo v različicah iz termoplastike in nerjavečega jekla. S tem nudijo rešitve za distribucijo v pristaniščih, kampih, parkirnih prostorih, parkih in vrtovih.

Nadzorni sistem

68 Q-MC je lahko opremljen z nadzornim sistemom, s katerim lahko lastniki nadzorujejo in nadzirajo porabo energije in vode. Na voljo so centralizirani ali decentralizirani sistemi za upravljanje.

Videz

Sistem odlikuje privlačen dizajn s simetričnimi linijami, elegantnimi detajli z nerjavečega jekla in barvami z odtenki bele in modre barve, ki posenamajo odtenke neba in morja. Dodatno odlikuje sistem visoka tehnična zmogljivost in odpornost na kemikalije.

Nadzor dostopa

Sistemi 68 Q-MC nudijo možnost integracije sistema dostopa, s katerimi se lahko različnim uporabnikom na različnim mestih omogoči dostop do energentov.

 

 

 

Nagrajujemo nakupe izdelkov GEWISS

Z nakupi GEWISS osvojite nogometni dres Atalante

Od 1. 6. 2021 do 30. 6. 2021 imamo za vas pripravljeno prodajno akcijo GEWISS. V trajanju akcije bomo seštevali vsa vaša naročila izdelkov GEWISS. Prvih 30 kupcev, ki bo kupilo za vsaj 750 EUR izdelkov GEWISS, bo prejelo dres nogometnega kluba Atalanta. *Vsaka stranka lahko prejme največ eno nagrado.

Izdelke GEWISS najdete tudi v naši spletni trgovini:
Preveri v e-trgovini

 

Janez Inglič

janez.inglic@elektronabava.si

Janez Inglič je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.