Specialisti za elektrotehnični material

GEWISS 68 Q-DIN – Sistem industrijskih razdelilnih omar

Elektronabava > Nasveti  > GEWISS 68 Q-DIN – Sistem industrijskih razdelilnih omar

GEWISS 68 Q-DIN – Sistem industrijskih razdelilnih omar

Program razdelilnih omar 68 Q-DIN je namenjen za uporabo v poslovnih in industrijskih objektih ter na gradbiščih. Njihove mere so med najbolj kompaktnimi na trgu, odlikuje pa jih tudi možnost dobave kot prazne (neopremljene) omare, ali kot že sestavljene, ožičene, z vgrajenimi zaščitnimi stikali in vtičnicami – po standardu IEC 61439.

Omaram z din letvijo v velikosti 5, 10, 14 in 20 modulov (po standardu EN50022), je mogoče prigraditi dodatno omarico z DIN letvijo velikosti 14 ali 20 modulov. Skupaj lahko tako nudijo kar 40 DIN modulov prostora. Inovativni sistem zapiranja omarice omogoča visoko IP65 stopnjo zaščite pred prašnimi delci in vodo.

Primerne so za montažo vgradnih vtičnic in vtičnic z varnostnim stikalom od 16 do 63A – v zaščiteni ali vodotesni izvedbi, ter gospodinjskih vtičnic serije SYSTEM. Dobavljive so tudi izvedbe za vgradnjo gospodinjskih vtičnic (po nemških ali francoskih standardih) z merami 50 x 50cm.

Široka ponudba dodatne opreme nudi možnost, da lahko omarice prilagodite najrazličnejšim zahtevam. Omarice lahko opremite z nosilci za prenašanje, nosilnimi ogrodji in npr. vozički.

Zakaj GEWISS 68 Q-DIN?

Omogoča vgradnjo vtičnic do 63 A
Omare širine 20 modulov omogočajo vgradnjo vtičnic IEC 309 (brez varnostnega stikala ali z le-tem) do ¸63 A, tako da ni potrebno sestavljanje omar različnih velikosti.

Več prostora na DIN letvi
Razdelilne omare imajo prostor za vgradnjo do 20 DIN modulov. S prigradnjo dodatne omarice pa je mogoče namestiti tudi do 40 modulov.

Gumb za izklop v sili
Različice z 10, 14 in 20 moduli omogočajo namestitev tipkala za izklop v sili na zgornji del omarice, kjer je najbolje viden in najlažje dostopen.

Širok in prilagodljiv program
Program omaric za distribucijo električne energije sestavlja do 26 praznih ohišij s stopnjo zaščite IP65 za montažo vgradnih vtičnic in vtičnic z integriranim varnostnim stikalom do 63 A ter s številnimi dopolnilnimi elementi, ki še povečujejo možnosti uporabe.

Inovativne tehnične rešitve
Omarice se ponašajo s številnimi inovativnimi tehničnimi lastnostmi, kot so ergonomsko oblikovana ročica, ki poenostavlja odpiranje vrat in vijaki za obešenje sprednjega dela ohišja za lažje ožičenje. Na voljo so tudi dodatne omarice velikosti 14 in 20 DIN modulov, idealne za razširitev prostora za vgradnjo modularnih naprav.

Različne kombinacije dodatne opreme
Omarice so lahko opremljene s ključavnico s kovinskim cilindrom in gobastim gumbom za izklop v sili. Omarice so lahko montirane na oz. delno vgrajene v steno, pritrjene na drog ali imajo nosilna ogrodja za prenosno uporabo.

 

Priporočamo že opremljeni omarici:

 

Celotno ponudbo gradbiščnih omaric GEWISS pa si lahko ogledate tukaj:

Pojdi v e-trgovino
Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.