Specialisti za elektrotehnični material

GEWISS 44 CE – napredna tehnologija vodotesnih ohišij

Elektronabava > Nasveti  > Inštalacije  > GEWISS 44 CE – napredna tehnologija vodotesnih ohišij
gewiss doze

GEWISS 44 CE – napredna tehnologija vodotesnih ohišij

Serija GEWISS izdelkov 44 CE, vključuje vodotesna ohišja za stensko montažo, proizvedene iz naprednih materialov, ki omogočajo inovativne rešitve. Izdelki so zaradi svojih standardov vodotesnosti, vse do IP65, idealni za običajno, specialno in industrijsko rabo. Proizvedeni so iz polimera GWT 650°C (brez uporabe halogena) in GWT 950°C. Ohišja 44 CE so dobavljivi v enajstih velikostih, z dvema vrstama kabelskih uvodnic. Pokrovi so lahko visoki ali nizki, prosojni ali polni, ki se lahko pritrdijo z običajnimi vijaki ali hitrimi vijaki na 1/4 obrata. Ponudbo dopolnjujejo tudi različice za višjo napetost, zahvaljujoč omogočanju napeljave vodnika debeline do 50mm.

Glavne prednosti

Ohišja z novo kabelsko uvodnico

Nova gumijasta kabelska uvodnica, ki omogoča hitro vstavljanje kabla, ponuja visoko stopnjo mehanske odpornosti in inovativno geometrijo. Primerna je za uporabo togih kablov in cevi, s čimer omogoča bolj praktično uporabo in zanesljivo tesnenje v skladu z deklarirano stopnjo zaščite IP.

Vijaki z okroglo “glavo” in hrbtišče ohišja s pritrdilnimi utori

Vijake iz izolacijskega materiala za pokrov 190 x 140 mm, ki omogočajo preprosto plombiranje, je mogoče uporabiti tudi kot tečaje (patentiran sistem). Vodila na hrbtni strani ohišja omogočajo preprosto pritrditev naprav, priključnih sponk in hrbtnih montažnih plošč.

Neizgubljivi pokrov in notranji rob z inovativnim profilom

Pokrov ohišja z vijaki na 1/4 obrata omogoča enostavno rokovanje in hitrejše vzdrževanje, ne glede na vrsto namestitve.

Vijaki na 1/4 obrata niso odstranljivi in jih ni mogoče izgubiti. Inovativni notranji profil roba zagotavlja ohranitev stopnje IP zaščite skozi čas.

 

Oglejte si celotno serijo izdelkov 44 CE:

Prenesi katalog

Izdelke lahko poiščete tudi v naši spletni tgovini:

Pojdi v e-trgovino

Za vsa dodatna vprašanja in pomoč smo vam na voljo TUKAJ.

 

Janez Inglič

janez.inglic@elektronabava.si

Janez Inglič je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.