Specialisti za elektrotehnični material

EvoLine in Linkeo – Legrand

Elektronabava > Nasveti  > EvoLine in Linkeo – Legrand

EvoLine in Linkeo – Legrand

Podatkovne omare EvoLine

Serija prostostoječih podatkovnih omar EvoLine zahvaljujoč podpornim profilom izdelanih iz 24-krat prepognjenega jekla prenaša visoke obremenitve do 1000 kg, zaradi teksturirane poliesterske obloge pa nudi odlično odpornost na korozijo in praske.

EvoLine je izjemno prilagodljiv, saj lahko sestavljeno ogrodje v celoti razstavimo, hrbtni in stranski paneli so snemljivi, izbiramo pa lahko med široko paleto sprednjih in zadnjih vrat, ki se lahko odprejo do 120°.

Standardne konfiguracije vključujejo kabelske vhode s krtačo za zaščito pred prahom, dodatno pa jih lahko opremimo z vertikalnimi kanali za priročno vertikalno polaganje velikih snopov povezovalnih kablov, kabelskimi rinkami za navpično vodenje povezovalnih kablov v omarah in različnimi vrstami polic in napajalnimi enotami PDU.

Omare EvoLine so na voljo v standardnih konfiguracijah ali jih lahko glede na svoje potrebe izdelate po meri. Na voljo so v višinah od 22U do 47U, v širinah 600 in 800 mm, ter v globinah od 600 do 1000 mm.

Na voljo pa so tudi manjše stenske podatkovne omarice z nosilnostjo do 65 kg globine 450 in 600 mm ter višin 4U, 7U, 9U, 12U 16 U in 20U.

Preveri v e-trgovini

Linkeo

Linkeo predstavlja linijo rešitev za strukturirana ožičenja, ki jo odlikuje zanesljivost, enostavnost vgradnje in visok nivo učinkovitosti.

Strukturirana ožičenja Linkeo so cenovno ugodna alternativa za telekomunikacijske inženirje. Komponente sistema so testirane v neodvisnem laboratoriju in ustrezajo specifikaciji standardov TIA/EIA-568-C.2 in ISO 11801-2002 za komponente kategorij 5e in 6.

Povezovalni paneli Linkeo

  • Poenostavljena identifikacija konektorjev/povezav
  • Enostaven dostop do ožičenega panela
  • Uporaba posameznih konektorjev za najboljšo modularnost
  • Dobavljiv v 24-mestni konfiguraciji
  • Prosta konfiguracija (FTP, UTP, Kategorija 6 ali 5e)

Linkeo Keystone konektorji

  • Barvna oznaka za priklop
  • Standardni priklop z uporabo 110 orodja
  • Oblika konektorja nudi optimalno prilagodljivost med inštalacijo in dovoljuje vgradnjo na panel z zadnje strani. Priklop je možen pred med ali po vgradnji.

Linkeo povezovalni kabli

  • Na voljo 4 ali 5 dolžin v 4 barvah
  • Vsak kabel je natančno testiran za preverjanje učinkovitosti njegovih komponent
Preveri v e-trgovini
Janez Inglič

janez.inglic@elektronabava.si

Janez Inglič je zaposlen v Elektronabavi kot specialist za elektroinštalacijske materiale.