Specialisti za elektrotehnični material

Predstavljamo: ETI EFI-P – nova generacija zaščitnih stikal na diferenčni tok

Elektronabava > Novosti  > Predstavljamo: ETI EFI-P – nova generacija zaščitnih stikal na diferenčni tok

Predstavljamo: ETI EFI-P – nova generacija zaščitnih stikal na diferenčni tok

Podjetje ETI predstavlja novo generacijo zaščitnih stikal na diferenčni tok – EFI-P, ki bo kmalu na voljo v naših poslovalnicah in v naši spletni trgovini.

Tokratno generacijo odlikuje 100% avtomatska kontrola ključnih parametrov vsakega izdelka in izboljšana zanesljivost.

Prednosti novega EFI-P stikala:

Izboljšana preglednost vseh pomembnih informacij

S pomočjo QR kod, ki se nahajajo na napravi boste enostavno izvedeli vse tehnične karakteristike izdelka in pregledali rezultate posameznih testov komponent.

Ravno tako so vse potrebne informacije zapisane spredaj in na strani stikala. V ohišje pa so vgravirane osnovne zahteve za namestitev.

Povečana učinkovitost in visoka vzdržjivost

Mehanska vzdržjivost izdelka je večja od 10.000 ciklov, električna pa večja od 4.000 ciklov, hkrati pa je izgubna moč zmanjšana za do 45%.

Široka kompatibilnost

EFI-P je dimenzijsko enak staremu EFI, kar bo omogočalo enostavno zamenjavo, in uporabo obstoječega pribora EFI. Na voljo je tudi v posebnih različicah v 110, 125 in 127 V sistemih in z N polom na levi strani.

Različica Reset:

Pri različici Reset ne bo potrebno ugibati vzroka izklopa stikala, saj se pri ročnem izklopu gumb postavi v najnižji položaj, pri izklopu zaradi diferenčnega toka pa se pomakne na sredino.

Za več podatkov o novi generaciji EFI-P in pregled celotnega asortimana, vas vabimo, da si prenesete spodnjo PDF datoteko:

Več podatkov

Izdelke proizvajalca ETI pa si lahko ogledate tudi v naši spletni trgovini:

Pojdi v e-trgovino

 

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.