Specialisti za elektrotehnični material

Elektronabava prejemnik platinaste bonitetne odličnosti

Elektronabava > Novosti  > Elektronabava prejemnik platinaste bonitetne odličnosti

Elektronabava prejemnik platinaste bonitetne odličnosti

Podjetje Elektronabava je že tretje leto zapored prejelo priznanje zlate bonitetne odličnosti, s tem pa tudi certifikat platinaste bonitetne odličnosti, ki ga nosijo izključno podjetja z najvišjo bonitetno odličnostjo Zlati AAA kar tri leta zapored. Mednarodno priznan certifikat podeljuje podjetje Dun & Bradstreet, vodilni ponudnik poslovnih podatkov in analitike, ki podjetjem po vsem svetu omogoča sprejemanje boljših odločitev in doseganje večje poslovne uspešnosti.

Platinasta bonitetna odličnost predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost podjetja in napoveduje nadpovprečno varno in uspešno poslovanje podjetja v naslednjih 20 mesecih. V podjetju Elektronabava smo zato ponosni, da smo med prejemniki tega prestižnega certifikata, saj je to potrditev našega uspešnega poslovanja in odličnega ter predanega dela celotne ekipe zaposlenih v podjetju.

Obenem je certifikat tudi sporočilo našim (tujim) poslovnim partnerjem, da smo stabilno in uspešno podjetje. Nenazadnje to dokazuje tudi naše 73-letno poslovanje, zato smo prepričani, da platinasta bonitetna odličnost ni naključje, temveč rezultat jasne vizije podjetja, odlične organizacije dela, številnih naložb v poslovne procese in zavzetosti naših zaposlenih.

V podjetju Elektronabava bomo zato še naprej strmeli k ohranjanju dobre organizacijske kulture in transparentnih odnosov s kupci, dobavitelji, zaposlenimi in lastnikom, skupino Rexel. Obenem  se zavedamo, kako pomembno je, da pri uresničevanju visokih ambicij na področju rasti in razvoja podjetja, sledimo tudi osrednjim kazalnikom trajnostnega razvoja.

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.