Največja izbira elektrotehničnih materialov za prave rešitve – vse na enem mestu!

Svetovanju končnemu uporabniku, kaj od elektroinštalacijskega materiala vgraditi v objekt, je zahtevno in zahteva premislek. Nabor elektroinštalacijskih izdelkov in rešitev je izredno širok, izbira prave rešitve pa odločilna za zadovoljstvo uporabnika, ki se je odločil, da projekt zaupa vam.

Na voljo imamo različne možnosti in rešitve. Nekateri se vedno odločajo za najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Drugi prisegajo samo na kvaliteto. Spet tretji vidijo edino rešitev v najnižji ceni. Vsaka rešitev je lahko prava, saj vsaka ustreza določenim zahtevam. Potrebno pa je izbrati takšno, da boste upravičili zaupanje vaše stranke in vam bo zaupala tudi v prihodnosti.

Zaposleni na Elektronabavi imamo strokovno znanje in vam lahko pomagamo pri izbiri prave rešitve. V našem prodajnem programu boste našli vse kvalitetnejše proizvajalce elektrotehničnega materiala, naši produktni specialisti pa vam bodo pripravili najbolj ustrezen tehnični in cenovni izbor, glede na potrebe objekta in vaše stranke.

Ponujamo posamezne produkte in celostne rešitve v projektih, kjer je prisotna:

  • nizkonapetostna krmilna in stikalna tehnika,
  • rešitve za distribucijo električne energije,
  • zanesljivi viri napajanja,
  • motorji in pogoni,
  • produktne rešitve za avtomatizacijo procesov.

V naši ponudbi boste našli izdelke uveljavljenih in zanesljivih proizvajalcev in blagovnih znamk.