Specialisti za elektrotehnični material

MojMojster o nas: Elektromaterial kar preko spleta

Elektronabava > Nasveti  > MojMojster o nas: Elektromaterial kar preko spleta

MojMojster o nas: Elektromaterial kar preko spleta

Spletni portal MojMojster je pripravil odgovore na najpogostejša vprašanja, kako v času karantene zagotoviti nemoteno gradnjo, vzdrževalna dela ali urejanje vrtičkov? Pri nas so preverili, kako lahko v tem času preko spleta pridobite vse potrebno za elektroinštalacijska dela.

V njihovem prispevku lahko preberete…

Zakaj je aktualna spletna prodaja?

V času, ko smo prisiljeni ostajati doma, ko ne moremo niti na kavo s prijatelji ali obiskati starih staršev, nas delno rešuje to, da se piše leto 2020. Internet je med nami že trideset let. Videokonference, spletne trgovine in dostava na dom postajajo samoumeven podaljšek naših življenj. Čeprav smo javno življenje dali na pavzo, ni potrebno da se ustavi vse. Zdaj je čas da dogradite svojo sanjsko hišo, da končno postorite milijon hišnih popravil, s katerimi ste odlašali ali pa da posejete domači vrtiček.

Kje dobiti elektro material?

Poleg dostopa do gradbenega materiala, še bolj občutimo pomanjkanje dobrin s krajšo življenjsko dobo. To velja tudi za elektro material. Nedelujoča razsvetljava, nevarne vtičnice ali pregorela varovalka lahko predstavlja majhen problem, a veliko nevšečnost. Kje se v tem času obrniti po žarnice, varovalke, stikala, vtičnice, kable ali kaj drugega? Enega izmed praktičnih odgovorov ponujajo v spletni trgovini Elektronabava, ki je trenutno namenjena za nakupovanje pravnim osebam z veljavno davčno številko. Za naročila se pravne osebe lahko obrnejo tudi na svoje skrbnike in komercialiste.

“Od odprtja trgovine v sredini leta 2018 beležimo rast prodaje elektromateriala preko spleta. Še posebej beležimo rast v času pandemije, ko se kupci raje odločajo za tovrstno naročanje preko spleta in dostavo blaga na želeno lokacijo”,

je pojasnil g. Jaklič, direktor za informatiko in digitalni marketing.

“Z asortimanom smo ustrezno založeni in ga po potrebi dopolnjujemo. V času pandemije smo dali posebno pozornost nabavnim virom s katerimi zagotavljamo vso potrebno blago za potrebe elektroinstalaterjev, industrije in energetike.”

Potrošniki lahko oddajajo naročila preko telefonskih številk ali email naslovov posameznih poslovnih enot, ki jih imajo v vseh večjih kraji Slovenije. Kontaktne podatke lahko najdete tukaj. Za naročilo se lahko dogovorite preko telefona ali elektronske pošte, blago iz zalog pa bo na vaš prag dostavljeno že naslednji delovni dan. Za vgradnjo elektromateriala se obrnite na ustrezno usposobljene elektroinstalaterje, ki vam bodo za vgradnjo zaračunali nižjo 9,5% stopnjo DDV.


Vabimo vas, da si celoten članek spletnega portala Mojmojster preberete tukaj.

Kako izgleda spletna trgovina Elektronabave, in kako enostavno je naročanje, pa si oglejte tukaj:

Pojdi v e-trgovino

 

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.