Specialisti za elektrotehnični material

EasyPact CVS – kompaktni odklopniki

Elektronabava > Nasveti  > EasyPact CVS – kompaktni odklopniki

EasyPact CVS – kompaktni odklopniki

Kompaktni odklopniki zagotavljajo zanesljivo zaščito pred preobremenitvijo in kratkimi stiki v velikih stanovanjskih objektih, poslovnih prostorih in v industrijskih zgradbah.  Uporabljamo jih lahko tudi kot glavno stikalo. Za razliko od talilnih varovalk, ki lahko opravljajo enako funkcijo, je kompaktne odklopnike po prekinitvi možno ponovno vključiti. Zasnova naprave pa omogoča, da je cikel pa možno ponoviti več tisočkrat.

Odklopniki EasyPact CVS so varna, zanesljiva in preprosta izbira v majhnih in srednje velikih stavbah. V svojem cenovnem razredu nudijo visoko zmogljivost in nepremagljivo razmerje med kakovostjo in ceno. Dvojni mehanizem prekinitve zagotavlja odlično omejevanje kratkostičnega toka, ter s tem omogoči zmanjšanje toplotnih obremenitev na distribucijskem omrežju  in podaljšuje življenjsko dobo kablov in inštalacije.

Zahvaljujoč trem tipom ohišij za tokove vse od 100 do 630A, bo vgradnja enostavna. Visoka vzdržljivost 30.000 mehanskih in 12.000 električnih ciklov (za 100A), pa pomeni, da bo rešitev trajna. Testiranja odklopnikov EasyPact so bila opravljena v skladu s standardom SIST EN 60947-2, v priznanih laboratorijih kot npr. KEMA.

Širok nabor dodatne opreme omogoča, da lahko odklopnike nadgradite s sistemom daljinskega proženja in rešitvami, kot so podaljšanje ročke.

Na vseh lokacijah poslovnih enot Elektronabave, boste vedno našli na zalogi vsaj 3 tipe najpogosteje uporabljenih kompaktnih odklopnikov EasyPact CVS. Kar pomeni, da smo pripravljeni, da lahko rešitev v vaši zgradbi izpeljete v najkrajšem možnem času.

Prednosti odklopnikov Easypact CVS
  • Skladni s standardom SIST EN 60947-2
  • Enostavna vgradnja – tri velikosti za tokove od 100 do 630A
  • Visoka vzdržljivost in delovanje brez vzdrževanja zagotavlja neprekinjeno delovanje
  • Odlično razmerje med ceno, kakovostjo in zmogljivostjo

Izdelek lahko najdete tudi v naši spletni trgovini

Pojdi v e-trgovino

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.