Specialisti za elektrotehnični material

CiviTEQ – cenovno učinkovite sodobne cestne svetilke

Elektronabava > Novosti  > CiviTEQ – cenovno učinkovite sodobne cestne svetilke
Civitec---Zumtobel--cestne-svetilke

CiviTEQ – cenovno učinkovite sodobne cestne svetilke

 

Običajno se ob pojavu potrebe po prenovi javne razsvetljave pojavi tudi težava z razpoložljivimi sredstvi. CiviTEQ svetilke so načrtovane predvsem z mislijo na stroškovno učinkovitost. Številne lastnosti teh svetilk pa so oblikovane z mislijo na varčevanje, ki zajema možnost naprednega nadziranja osvetljevanja, pametno in vzdržno konstrukcijo, najboljšo optiko in mnoge inštalacijske posodobitve, ki olajšajo delo pogodbenikov.

S CiviTEQ-om lahko mirno živite v gotovosti, da imate najbolj učinkovito uporabo energije, odlično kakovost luči ter izboljšano udobje in varnost za uporabnike cest in ulic.

Preveri v e-trgovini >>

 

Pametno oblikovanje in optika

CiviTEQ svetila so narejena za dolgotrajnost, saj imajo vgrajene številne pametne lastnosti za zagotavljanje dolgotrajnosti, za zmanjšanje vzdrževalnih del in za zagotavljanje fleksibilnosti:

  • izjemne toplotne lastnosti s tehnologijo proti prahu in nabiranju vode,
  • kompaktna oblika z optimalno težo in dimenzijami,
  • multifunkcionalen nastavek za enostavno namestitev na obstoječe stebre in nosilce,
  • trajnostno oblikovanje iz visokokakovostnih materialov,
  • vzdržljivo steklo z optičnim pokrovom, odporno na nevidno staranje in razbarvanje,
  • enostavno prilagodljivo nagibanje za natančno uravnavanje žarkov.

Civiteq---svetilke

 

Enostavna montaža in vzdrževanje

Oblikovalci CiviTEQ-a so se posebej posvetili načinu montaže cestne svetilke CiviTEQ, saj gre običajno za delo na višini. V skladu s to posebno zahtevo so svetilko oblikovali tako, da je montaža in rokovanje enostavno in intuitivno. Na ta način je delo hitro brez veliko orodja in pripomočkov.

Civiteq---monter

Preveri v e-trgovini >>

 

Prilagodljivost in funkcionalnost

CiviTEQ svetiz najnovejšo LED tehnologijo lke so oblikovane tako, da so fleksibilne in funkcionalne v kombinaciji za najboljši učinek na različnih vrstah cest in ulic. Nabor različnih svetilnosti in velikosti luči omogoča uporabo v različnih okoljih (sprehajališča, bivalne ulice, komercialne površine, manjše in velike prometne ceste, …) z rešitvami, ki preprečujejo onesnaževanje s svetlobo.

civiteq---prilagodljivost-svetilk

 

Napredno nadziranje osvetljevanja

Energetska varčnost in kontrola osvetljevanja so glavni izziv večine obnovitvenih projektov. CiviTEQ ima širok nabor možnosti za prilagoditev svetilnosti, ki ustreza zahtevam specifičnega projekta.

Preveri v e-trgovini >>

civiteq-senzor

Lastnosti in uporaba

Nevsiljiva, stroškovno učinkovita cestna osvetlitev je konstruirana z uporabo R-PEC in Optiblanc z natančno porazdelitvijo osvetljevanja, popolnoma vsestransko inštalacijo, nizkimi zahtevami za vzdrževanje, brez potreb za zamenjavo LED napajalnika. Omogočajo tudi uporabo CMS radijske frekvence in Powerline sistema, ki je kompatibilen z drugimi kontrolnimi sistemi. CiviTEQ nudi možnosti izbire med opcijami in dodatki: 10KV, avtomatičen izklop, BPE, LRT ter fotocelice.

 

Od 12 LED do 72 LED
100 000 ur Drivers in LEDs (L90) na Ta25 st. C
Učinkovitost osvetlitve vse do 130Llm/W
Temperatura barve 4000K in tudi 3000K in 5700K
CRI: 70
McAdams:5 Elipses
Prenapetostna zaščita: 6kV večina, 10kV na zahtevo
Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.