Specialisti za elektrotehnični material

Bticino Classia – enostavna, modularna, elegantna stikala

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Bticino Classia – enostavna, modularna, elegantna stikala
Bticino---Classia

Bticino Classia – enostavna, modularna, elegantna stikala

Pri podjetju Bticino so razvili nov program stikal in okvirjev srednjega cenovnega razreda. Gre za eleganten, brezčasen in cenovno ugoden program s praktičnimi inovativnimi rešitvami pri nosilcih stikal. Stikala je mogoče namestiti tako, da so poravnana s steno. Tako montažo omogoča odstranitev distančnika, kadar nosilec nameščamo na stene iz mavčnih plošč. Nov program poleg tega odlikujejo še moderne in čiste oblike, obsežna barvna paleta, možnost LED osvetlitve stikala in modularni sistem.

Dovršena oblika

Moderna in čista oblika stikal in okvirjev je zarisana z natančno linijo, ki je v nasprotju z njihovo rahlo ukrivljeno površino. Okvir s kovinskim robom daje edinstveno obliko vašemu stikalu.

Bticino-Classia---okvirji

Za pokrove stikal sta na razpolago dve najbolj uporabni barvi: bela in satenasto črna.

Bticino---Classia-črna

Okvirji stikal imajo lahko kovinski rob v barvi kovinsko zlate, kroma ali v barvi niklja.

Ukrivljenost površin

Oblikovalci stikal in okvirjev so za modernejši videz in boljšo uporabnost površino načrtovali tako, da je rahlo ukrivljena. Za bolj prijeten dotik je rahlo ukrivljena tako površina pokrova stikal kot tudi njihovih okvirjev.

Bticino---Classia-črna-okvir

Bticino---Classia-bela-okvir

Dve različici stikal – osvetljeno in neosvetljeno

Za tiste, ki želijo univerzalno estetiko, so pri Bticinu oblikovali stikalo brez LED indikatorja. Za tiste, ki želijo sodobno in modno estetiko, pa so oblikovali stikala z LED indikatorji, katerih prednost je jasna in intenzivna osvetlitev stikal.

Stikalo-z-LED-lučko

Stikalo z LED indikatorjem.

Enostavna izbira

Na voljo je 16 okrasnih okvirjev, ki se ujemajo z 2 barvama mehanizmov: bleščeče bela in satenasto črna. Izbira kombinacije je obogatena z dodatnim učinkom kovinsko zlate, kroma in niklja, ki ga začrtajo robovi okvirjev.

Bticino-Classia--nabor-barv

Nabor barv stikal in okvirjev.

Prenesi katalog

Popolna rešitev

Edinstvena in popolna ponudba za vse načine vgradnje: modularni standard s pravokotnimi dozami in standard okroglimi dozami.

Bticino---Classia-modularnost

Dva modula (standard z okroglo dozo) in trije moduli (modularni standard).

Na razpolago je 6 različnih tipov za okroglo dozo od 1M do 5x2M. Uporabiti jih je mogoče tako za horizontalno kot tudi vertikalno montažo.

Bticino-Classia---modularnost

Za pravokotno dozo, pa je na razpolago pet tipov z 1 do 7 stikal.

Bticino-Classia---modularnost1

Univerzalna namestitev

Estetika in kakovost, ki ponujata popolno vgradnjo v kakršno koli dozo in steno. Okrasni okvirji so oblikovani tako, da ustrezajo obema standardoma doz, pravokotnim in okroglim.

Sistem za namestitev
  • Inovativni sistem regulacije nosilnega okvirja zagotavlja popolno namestitev okrasnega okvirja na steno, kjer je stikalo poravnano s steno.
  • Enostavna namestitev in odstranitev mehanizmov.
Nosilni okvir s krempeljci

Inovativni sistem spajanja več okvirjev.

 

Nosilni okvir z vijaki

Kovinski vložek in namestitev v suhomontažne stene.

 

Prenesi katalog Preveri v e-trgovini

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.