Specialisti za elektrotehnični material

AWEX – Katalog zasilne razsvetljave 2020

Elektronabava > Novosti  > AWEX – Katalog zasilne razsvetljave 2020

AWEX – Katalog zasilne razsvetljave 2020

Od ustanovitve podjetja AWEX leta 2002 so njihovo poslanstvo predstavljali sodobni vrhunski izdelki in zadovoljstvo strank. Nudijo celotno paleto izdelkov zasilne razsvetljave, ki ustrezajo evropskim normam in standardom. V 18 letih prisotnosti na trgu so postali vodilni na tem področju – zaradi predanosti, znanja, finančnih sredstev, sodelovanja z najboljšimi strokovnjaki, vključno z nekaterimi raziskovalnimi centri, pa tudi zaradi naložb v inovativna podjetja . AWEX združuje najnovejše tehnologije, izkušeno ekipo oblikovalcev in inženirjev, vrhunsko kakovost, brezhibno delovanje opreme, široko paleto izdelkov, edinstven dizajn, neomejenih zmogljivosti in brezhiben ugled, kar potrjujejo pričevanja uporabnikov. Awex je za doseženo prodajno raven prejel nagrado „Export Leader“ kot tudi nagrado „Gazele Biznesu („ Poslovne gazele “, ki jo podeljuje revija Puls Biznesu)“ za eno najbolj dinamično razvijajočih se podjetij na poljskem trgu “.

Sistemi zasilne razsvetljave morajo biti zasnovani za vse poslovne objekte, kjer lahko izpad elektrike povzroči nevarnost telesnih poškodb ali smrti, večjo okoljsko nevarnost ali znatno premoženjsko škodo.

Sistem mora biti prilagojen tako, da lahko varno zaustavimo oziroma končamo dela na ogroženih mestih (razsvetljava posebno ogroženih mest), hitro in varno zapustimo stavbo (razsvetljava evakuacijskih poti) ter preprečimo paniko (protipanična razsvetljava).

Za več informacij vas vabimo, da si prenesete najnovejši katalog zasilne razsvetljave AWEX:

Prenesite katalog

Izdelke pa lahko najdete tudi v naši spletni trgovini:

Preveri v e-trgovini

Za svetovanje in dodatna vprašanja pa se lahko obrnete na: Miha Gavez – miha.gavez@elektronabava.si ali telefon: +386 (0)1 58 99 417

Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.