Specialisti za elektrotehnični material

Akcijski mesec izdelkov ETI

Elektronabava > Novosti  > Inštalacije  > Akcijski mesec izdelkov ETI

Akcijski mesec izdelkov ETI

Za vas smo pripravili posebno akcijsko ponudbo izdelkov ETI, ki jo boste lahko izkoristili od 4. 5. vse do 5. 7. 2022.

V akcijski ponudbi boste našli različne izdelke proizvajalca ETI, med drugim talilne vložke, stanovanjske omarice, zaščitna stikala in sponke.

Talilni vložek D D DII 16A

D talilni vložki veljajo za najbolj zanesljivo zaščito pred preobremenitvami in krakostičnimi tokovi v električnih instalacijah ter krmilnih in signalnih tokokrogih, kakor tudi za zaščito elektromotorskih inštalacij. Na voljo v razponu od 2A in do 200A, talilna karakteristika gg, TDZ, DZ.

Časovni rele EVE CRM MULTI, 1xCO 16A 1M 12-240V 12-240V AC/DC 0,1s-10dnis ETI

Časovni rele EVE CRM MULTI, 1xCO 16A 1M 12-240V 12-240V AC/DC 0,1s-10dni, ima univerzalno napetost AC/DC 12-240V. Ima 10 funkcij, ki krmijo z napajalno napetostjo – časovne funkcije ter 4 časovne funkcije, ki se krmilijo preho vhoda. Ima 1 spominsko funkcijo. časovna skala 0,1-10s je razdeljena na 10 območij. Izhodni kotakt CRM-91H x 16A izmenični.

Stanovanjska omarica DIDO N/O BE /PROZ 2vrst 12M / 24M 361mm 287mm 112mm IP40 ETI

DIDO E (IP 40) Inštalacijski razdelilniki DIDO-E so na voljo v dveh izvedbah: nadometni in podometni razdelilniki, v eno,dvo ali tro-redni izvedbi. Na voljo so v izvedbi s prozornimi ali belimi vrati. Vrata lahko s pomočjo vgradne ključavnice tudi zaklepamo. Njihova posebnost je v edinstveni montaži poleg tega imajo že vgrajeno DIN letev za lažjo in hitrejšo montažo modularnih naprav. V razdelilniku so vgrajene tudi priključne sponke za PE in N vodnike. Razdelilniki odgovarjajo zahtevam zaščitne izolacije in so v skladu s standardom IEC60670-24.

Zaščitno kombinirano stikalo ASTI KZS C 10A 0,03A AC 2P 2M ETI

Kombinirana zaščitna stikala (KZS ali RCBO) so zaščitna stikala na diferenčni tok z nadtokovno zaščito. Združujejo lastnosti inštalacijskega odklopnika in zaščitnega stikala na diferenčni tok. Zaščitna stikala na diferenčni tok se uporabljajo za zaščito pred posrednim dotikom delov pod napetostjo in za preprečitev trajne napetosti na ozemljenih kovinskih delih, ki bi nastala zaradi napake na električni instalaciji in za zaščito pred neposrednim stikom delov pod napetostjo v primeru . Stikala se uporabljajo v tokokrogih, kjer sta zaščitni in ničelni vodnik ločena. Njihovo delovanje je neodvisno od napajalne napetosti. Uporaba predvsem v tokokrogih s povečanimi zahtevami glede napetosti dotika, tokokrogih prenosnih porabnikov, vrtcih, šolah, bolnicah itd.

Inštalacijski odklopnik ASTI ETIMAT P10 10kA B 16A 1P ETI

Inštalacijski odklopnik (avtomatska varovalka) ASTI ETIMAT P10. Tehnološko dovršeni in visoko kvalitetni inštalacijski odklopniki z nazivno kratkoročno zmogljivostjo 10kA in razponom od 0,5-125A. Te visoko zmogljive in kakovostne odklopnike izdelujejo v nemški tovarni v Hildburghausnu. ASTI ETIMAT P10 ima na vklopnem gumbu oznako ON/OFF, vsak izdelek je opremljen tudi z EAN kodo. Možno jih je plombirati in nanje prigraditi pomožne aparate (pomožno stikalo, sprožilnik na delovni tok). Inštalacijske odklopnike ASTI ETIMAT P10 odlikuje večja zaščita priključnih sponk proti dotiku, večja in močnejša priključna sponka ter enostavna zamenjava, ki jo omogoča nov način pritrjevanja na nosilno letev.

Ročica za stikalo bremen./loč. ETISWITCH direktna ČR 160A ETI

Vrstna sponka za DIN letev ETICONNECT vijačna 2,5mm2 SI ETI

Vrstne sponke se uporabljajo za električne povezave med dvema vodnikoma. Sponke so na voljo v različnih izvedbah: standardne, močnostne, funkcijske, prekinjevalne, za nevtralni ali zaščitni vodnik, senzorske in za merilne naprave. Vrstne sponke imajo posebne označbe, ki povedo kakšen tip sponke oz. pribora imamo pod to šifro. Serija ESC-CBC Izolirano ohišje iz materiala UL94-O poliamid, patentiran Easy bridge sistem. Možnost uporabe dveh tipov večpolnih povezovalnih mostičev PTC, dodatna izolacija ni potrebna, delovna temperatura –40°C/+80°C. Nazivna napetost 1000V in nazivni presek do 35mm^2 Serija ESC-GPA Nazivni presek od 35mm^2 do 240mm ^2 in izolirano ohišje iz materiala UL94-O poliamid. Možnost uporabe dveh tipov večpolnih povezovalnih mostičev in direktni priklop vodnikov A1/Cu. Montaža na pritrdilno letev „G32 in TH/35, po standardu IEC 60715.

Ozemljitvena sponka ETICONNECT 4mm2 RU-ZE ETI

Izdelke ETI pa najdete tudi v naši spletni trgovini:Letak akcijske ponudbe si lahko prenesete tukaj:
Akcijski letak ETI

ETI v e-trgovini
Elektronabava ekipa

info@elektronabava.si

Elektronabava je vodilna slovenska specializirana trgovska družba, ki že več kot 70 let z elektrotehničnimi materiali oskrbuje: elektromontažna podjetja, industrijo, elektrogospodarstvo, telekomunikacije, fizične osebe.